AKTUELNO

Ne odolevaju jedno drugom!

U toku je emisija 'Izbor potrčaka' i 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj Milan Milošević spreman je da večeras pretrese sve aktuelne teme koje su obeležile prethodne nedelje. 

Mateja Matijević i Aneli Ahmić otkrili su na kakvoj relaciji su trenutno, kao i da li postoji mogućnost da se obnove emocije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mislim da vi treba da odete zajedno u izolaciju da je još jednom izbambusaš i nona pangare -rekao je Gruja Rajačiću, pa dodao:

- Ja treba Mimu da upoznam sa mojom decom a ona toliko nemoralna, ja imam neke planove napolju i zaista mi je to sada najbitniji cilj i idem ka tome, ovakve devojke me više ne zanimaju -dodao je Gruja.

- Aneli i ja smo sad top sada i meni je zaista zanimljivo u njenom društvu -dodao je Mateja.

- Šta sad priča ovaj mladić rekao je da jednom kad saseče nema nazad a karakter mu je nula iskreno -dodao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je najbolji odnos koji imamo sad, ne idemo ka ničemu bližem nego što je sada. Sve o čemu smo ovde pričali ovde stoji, ne želim da budemo zajedno i mislim da nismo sklop ali mi kao prijatelj prija i želim da zadržim ovakav odnos. To se u spoljnjem svetu bili kombinacija, ja nju ne vređam kada ovo kažem, mi se u vezu ne vraćamo i to je tačka -rekao je Mateja.

- Prija mi, mi se zezamo i smejemo. Mi smo prijatelji i ništa više neće biti između nas, prija mi da provodim vreme sa njim ali me ne zanima kao muškarac. Ovo nas je spojilo sve ovaj zatvoreni prostor ali nam je top -dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja