AKTUELNO

Ove detalje iz njenog života niko nije znao.

Domaća javnost imala je priliku da se upozna sa pevačicom Ivanom Krunić dok je bila u grupi "Luna" sa Čedom Čvorkom. Ivana je tek sada, u "Zadruzi 3" otkrila neke nepoznate detalje o svom boravku u grupi, ali i o ljubavnoj vezi sa Čedinim sinom Mihajlom.

Krunićeva je ove večeri razgovarala sa Borom Santanom o svom životu, a on je želeo da čuje koliko je dugo boravila u grupi i zašto ju je napustila.

Foto: TvPink Printscreen

Bila sam u grupi sedam godina, sa Mihajlom sam bila osam godina. Prvo sam ušla u grupu "Luna", pa smo tek onda počeli vezu. Mihajlo je producent, njemu je Čeda otac. Imali smo podršku svih. Raskinuli smo jer nam se nije dalo. Prvo sam prestala da radim u grupi, a mi smo još ostali zajedno. Lepo smo radili, imali smo po 6.000 ljudi na nastupima. Ja sam u tom periodu mislila da imam pored sebe čoveka svog života. Mi smo raskinuli pre pet meseci - pričala je Ivana.
Sad si raskinula, pre pet meseci? I već si našla novog - pitao je Bora zaprepašćeno.

Foto: TvPink Printscreen

Pa da, šta je problem?! Zaljubila sam se... Šta treba, da idem u kaluđerice? Pa šta da radim... On je mene ostavio. Nije želeo sa mnom, i šta, ja sad treba da se zatvorim u sobu? Ja da sam bila u toj vezi nikad ne bih ušla ovde, nikad ne znaš zašto je to dobro - navela je Krunićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Zadruga 3

'