AKTUELNO

Žiri je spreman, nova scena je spremna za najtalentovanije mališane u regionu, zato ne propustite prvu epizodu nove sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Četvrta sezona šou programa "Pinkove zvezdice", koji je oduševio publiku ne samo u Srbiji, već i u susednim zemljama, počinje večeras, nešto posle 21 čas, na TV Pink.

Večeras će gledaoci imati priliku da vide novu scenu, na kojoj će se predstaviti najtalentovaniji takmičari iz čitavog regiona.

Foto: TvPink Printscreen

Prva grupa, od dvanaestoro dece, pevaće večeras pred petočlanim žirijem u malo izmenjenom sastavu - njihovo pevanje ocenjivaće Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković, ali i Milan Stanković, koga ste imali priliku da gledate u prve dve sezone vašeg omiljenog šou programa.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Članovi žirija su uzbuđeni zbog početka nove sezone, a Sergej je otkrio da će biti isti kao u prethodnoj sezoni.

U ovoj sezoni ću biti možda malo luđi, biću na nivou zadatka, a sa decom ću sigurno i ja podetinjiti. Ne želim da budem stroži, jer polazim od sebe i znam kako doživljavam kritike, iako sam zreliji. Tek sa decom treba imati drugačiji pristup, drugačiji ton, reči - rekao je Sergej, a sa njim se složila i Jelena.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ostaću dosledna sebi, govoriću istinu deci na način na koji smatram da treba deci da se govori, jer oni su i dalje mali, tek treba da sazre. Mi smo tu da im damo poleta, da rade na svom talentu, i jedva čekam da vidim kako će se pokazati deca u ovoj sezoni - rekla je pop pevačica.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Leontina, koja je u ovom projektu od samog početka, oseća veliko uzbuđenje, jer joj rad sa "Pinkovim zvezdicama" predstavlja opuštanje.

Meni je ovo uživanje, rad u "Pinkovim zvezdicama" zaista jeste pravo uživanje i opuštanje, nikako posao. Jedva čekam dane kada snimamo, jer tad za mene počne muzička čarolija. Želim da ova sezona bude još uspešnija, u šta ne sumnjam - poručila je Leontina.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Milanov povratak definitivno je najviše obradovao Gocu Tržan, jer su njih dvoje bili par u prve dve sezone.

Očekujem od ove sezone da bude visoko profesionalna kao i do sada, Zvezdice jednostavno nikad nisu omanule. Biću stroga, Grdana, kao i do sada, jer ovo je takmičenje, sva deca su slatka, ali oni se ovde takmiče i mi se trudimo da ih usmerimo i da im pomognemo. Veoma se radujem Milanovom povratku, mnogo ga volim i bili smo par u prve dve sezone - rekla je Goca, dok Milan nije krio sreću zbog povratka u crvenu stolicu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ovaj projekat je nešto najpozitivnije i najlepše, drago mi je što su me pozvali da budem u žiriju i što produkcija računa na mene. Biću isti kao i u prve dve sezone. Kažu da smo Goca i ja nastroži. Ja bih ipak rekao da su ostali mnogo fini, pa delujemo strože od ostalih. Mislim da smo samo realni. Od ove sezone očekujem da me neko iznenadi, da se nešto dogodi - rekao je Milan.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Žiri je spreman, nova scena je spremna za najtalentovanije mališane u regionu, zato ne propustite prvu emisiju četvrte sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", večeras, nešto posle 21 čas, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Marijana Mićić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#Žiri

'