AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs našla se na snimanju prve emisije nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, "zvezda Granda", te je tom prilikom pred našim kamerama govorio pevač i voditelj Milan Mitrović.

Vaše najomiljenije muzičko takmičenje "Zvezde Granda", uskoro se vraća na male ekrane, te će se danas snimiti prva emisija ovog takmičenja koji svi, s nestrpljenjem, iščekuju. S tim u vezi, Milan Mitrović, pevač i voditelj "Zvezda Granda" pred objektivom portala Pink.rs otkrio je da se vraća na velika vrata, ali i dalje ne želi da otkrije u kojoj ulozi.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Moja uloga će biti, uloga na koju ste navikli do sada, e sada, da li ću da pevam, da li ću da vodim ili da se takmičim, držaću vas u neizvesnosti. Ova sezona će biti drugačija u svakom smislu od svih prethodnih, imamo nova pravila, nove kandidate, imamo novi sistem takmičenja i mislim da će kandidati imati ove godine još više ambicije da se dokažu. Ove godine slavimo 20 godina emitovanja Zvezda Granda. Jedan sjajan jubilej - rekao je on, te je dodao:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Presrećan sam što ću imati priliku da delim scenu sa svim ovim predivnim ljudima...Iskren da budem, ja sam pre svega pevač, muzika je jedino od čega živim, ali scena je moja velika ljubav. Bitno mi je da sam tu sa svojim kolegama i bitno je da ćemo se super zabaviti ove sezone - rekao je on.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić