AKTUELNO

Nakon što se u rijalitiju "Zadruga" zaljubio, neke stvari promenile su se u životu mladog pevača.

U novoizgrađenom gradu nadomak Beograda pre tačno mesec dana počeo je najzahtevniji i najskuplji rijaliti "Zadruga". Više od 30 učesnika ušlo je u Belu kuću, a među nekima od njih za kratak vremenski period rodile su se simpatije.

Jedan od rijaliti parova koji je dugo poricao svoju emotivnu vezu jesu i modna blogerka Luna Đogani i Pinkova zvezda Sloba Radanović. Pevača je supruga Kristina Kija Kockar ostavila zbog simpatija koje gaji prema Luni, a kako je kod nje ostao Slobin telefon, ona kontroliše sve njegove društvene mreže, a njegov Instagram profil je obrisala.

Foto: TvPink Printscreen

Baš zbog toga, Slobini fanovi odlučili su da naprave novi Instagram profil i ponovo okupe sve njegove obožaoce i prijatelje na jednom mestu.

Foto: Printscreen Instagram

Ovaj profil je napravljen za Slobu, pošto je Kija njegov izbrisala... Želim mu skupiti nazad sve fanove te mu profil i lozinku dati kada izađe van - piše u opisu ovog profila.

Foto: TvPink

Da li će Slobini fanovi uspeti u tome, ostaje da vidimo, a ono što je sigurno jeste da mladi pevač ima veliku podršku za sve što radi u rijalitiju, čemu svedoče i mnoge grupe i Instagram profili podrške Slobi i Luni.

Autor: J. V.

#Instagram

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#pevač

'