AKTUELNO

Pohvalila mladog pevača.

Veliki broj domaćih javnih ličnosti okupio se sinoć u jednom prestoničkom restoranu kako bi sa ekipom emisije "Premijera" proslavili peti rođendan. Poznati su tom prilikom dobili i nagrade, a Slobi Radanoviću i njegovoj nekadašnjoj supruzi, pevačici Kristini Kockar pripalo je prizanje u kategoriji "Premijerni minuti".

Na proslavi rođendana bile su prisutne i voditeljke kultne Pinkove emisije "Siti", Biljana Obradović i Ivana Baltić Aleksić. Biljana i Ivana na rođendanu "Premijere" fotografisale su se sa pevačem Slobom Radanovićem, što je Obradovićeva podelila na svom Instagram profilu i tom prilikom pohvalila mladog pevača.

PROČITAJTE: SUTRA PROBIJA LED! U sutrašnjem 'Novom jutru' Dea će biti i gost i voditelj! (VIDEO)

Zato što mi je Sloba Radanović uvek pomagao oko humanitarnih akcija i prvi pokretao svoje fanove da sakupe novac, a nikada se nije hvalio time... I prvi je sakupio novac za malog Dukija dok drugi to nisu... I to iznova činio za drugu decu kad god sam ga zamolila... Jer je drug, lepo peva i navija za pravi klub, a Ivana Baltić jer smo mi tim, svi... #city koji jesu i nisu tu... - napisala je Biljana.

Pink.rs

#Biljana Obradović

#Sloba Radanović

'