AKTUELNO

U toku žurke su se mnogi zadrugari previše opustili.

Kao i svake srede, i sinoć je najzahtevnijem i najskupljem rijalitiju "Zadruga" organizovana žurka. Uz muziku, hranu i piće učesnici rijalitija su se opustili, a kao što to obično biva, neki od zadrugara su popili koju više.

Marko Kociću, poznatijem kao Marko DNK, u toku noći je pozlilo a ostali učesnici isprva nisu ozbiljno shvatili da mu je loše. Neki od zadrugara su tvrdili da mu je krenula pena na usta, a iz izvora bliskoj produkciji portal Pink.rs je saznao da je Marko povraćao.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Kocić je prošao sve lekarske preglede i nije imao nijedan zdravstveni problem, u Zadrugu je ušao zdrav. Sinoć mu je pozlilo, a produkcija je odmah reagovala i pozvala Hitnu pomoć. Lekari su mu ukazali pomoć, i konstatovali da mu je pozlilo možda od prekomerne doze alkohola, kao i da je povraćao, dakle nije mu išla nikakva pena na usta. Iako je produkcija insistirala da Marko bude prebačen u bolnicu, lekari hitne pomoći su konstatovali da to nije potrebno, i nakon ukazane pomoći Marko se osvestio i otišao na spavanje - rekao je za Pink.rs izvor blizak produkciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko i Divna su ovu noć proveli u sobi za rehabilitaciju gde i dalje spavaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ONI SU SE PRE ZADRUGE DOGOVORILI DA BUDU U VEZI: Učesnica otkrila kako je PLANIRALA DA DOĐE DO FINALA! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#DNK

#Divna Milanović

#Marko Kocić

#Rijaliti Zadruga

'