AKTUELNO

Baš su se opustili u toku razgovora.

Tokom razgovora između Lune Đogani i Marka Miljkovića, dotakli su se i teme o njihovom intimnom činu koji je pušten pred svim zadrugarima. Đoganijeva je odmah potegla temu o tome da njena majka Anabela Atijas mora da je razume, jer smatra da ne radi ništa loše, budući da se zaljubila.

Još zanimljivije je to što se Miljković dotakao njihovog odnosa, pa joj rekao kakav će imati kada budu izašli iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Moja mama spava, jer ustaje rano i vodi Blankicu u vrtić. Ali moja mama se mnogo nervira zbog mene, ona to mnogo loše podnosi. Ona kada vidi da sam smorena, znam kako se oseća. Drugačije doživljava nego moj tata. Bude mi krivo zbog tih nekih stvari, a onda pomislim šta ja loše radim. Nisam k*rva, nisam prostitutka, čega da se stidim? Ljubavi, to nije ništa loše. Ti si moj dečko, ne radimo ništa ružno, nismo vulgarni. Mi pokušavamo što manje - ispričala je Luna.
Ono što smo radili ružno, radićemo još ružnije kada budemo izašli, ali televizija, ljubavi. Ja sam na granici granica sa tobom što se tiče tih seksualnih stvari, padam sa litice  - dodao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'