AKTUELNO

Nova sezona emisije "DNK" donosi nove zanimljive, ali i potresne životne priče.

I u ovoj televizijskoj sezoni imaćete priliku da na kanalu TV Pink gledate emisiju "DNK", koja je oduševila gledaoce širom regiona, s obzirom na to da nova sezona počinje upravo u sredu, 4. oktobra.

Voditeljka Natalija Simović, koju ste već imali priliku da upoznate u prethodnoj sezoni, nastavlja da obilazi region i utvrđuje podudarnost u slučaju sumnje u roditeljstvo, najtačnijom i njapreciznijom DNK metodom.

Foto: Printscreen Youtube

Tokom prethodne sezona, Natalija je posetila mnoge porodice koje su bile u sukobu upravo zbog sumnje u očinstvo, a mogli ste da vidite i brojne zanimljive priče, sa neočekivanim ishodom.

Voditeljka Natalija je pred sam početak nove sezone otkrila kako je bilo na snimanjima novih epizoda i šta gledaoci mogu da očekuju.

Počinje nova sezona, sada već legendarne emisije koju svi volite. Ukazali ste nam veliko poverenje u protekloj sezoni i znam da željno iščekujete nove epizode, a ja mogu sa sigurnošću da vam obećam da vas nećemo razočarati. Snimanja protiču uobičajeno, što za nas znači odlično, jer ekipa uigranih, dokazanih profesionalaca diše u istom ritmu i zato je gledanost do sada dokaz da smo tim koji pobeđuje. Naša je publika odana i svaki dan se uvećava. I u ovoj sezoni očekujte i suze i smeh, jer mi ništa ne režiramo, život je ovde glavni režiser. Zato ću svakom gledaocu ponaosob ostaviti da od srede sam izdvoji šta mu je posebno zanimljivo i upečatljivo. Oni su naš glas - rekla je Natalija.

Pred ekipom, na čelu sa Natalijom, je još mnogo nerazjašnjenih i potresnih priča, a one najinteresantnije pokušaće da reši u nastupajućoj sezoni.

U prvoj epizodi nove sezone, upoznaćete Nenada, koji je pozvao ekipu emisije "DNK" u želji da utvrdi da li je biološki otac troje dece koje ima sa Aleksandrom. U trenutku kada su se rastavljali, Aleksandra je htela da decu ostavi u domu, ali Nenad i njegova majka to nisu dozvolili. Deca su odrasla sa njim, i on se brine o njima, ali u poslednje vreme stalno trpi kritike dece, a najviše najmlađe ćerke, koja tvrdi da on nije njihov otac.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Nakon razvoda, Aleksandra je imala još jedan brak sa Draganom, sa kojim ima dvoje dece. Aleksandra i Dragan su trenutno razdvojeni jer on sumnja da ga je Aleksandra varala sa Lazom i smatra da deca nisu njegova. Da cela priča bude još zanimljivija, Nenad i Dragan su prijatelji.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Da li su Nenad i Dragan biološki očevi petoro dece, saznaćete ako ostanete uz prvu epizodu nove sezone emisije koju obožavate, "DNK", u sredu, 4. oktobra, od 22 časa, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'