AKTUELNO

Od pojavljivanja u šouu do danas je drastično promenila svoj izgled.

Suzan Bojl je sada već davne 2009. godine oduševila čitav svet svojim vokalom, a otkako je stala na scenu šoua "Britain's Got Talent" i zapevala pesmu "I Dreamed A Dream", teško ju je bilo zaboraviti. 61-godišnja Suzan na računu danas broji milione dolara, a uprkos svemu ostala je skromna.

Foto: Tanjug AP

Bojl se život preko noći promenio, te je od siromašne domaćice postala prava senzacija, a njen audicijski nastup na Jutjubu ima stotine miliona pregleda. Pobeda u popularnom šouu joj je za dlaku izmakla, ali zbog svojih pevačkih sposobnosti je nastupila na velikim svetskim scenama, te je zaradila pravo bogatstvo.

Na računu ima oko 22 miliona funti, ali novcem se nikada nije razbacivala. I dalje živi povučenim i jednostavnim životom, ali nije sve bilo tako jednostavno.

Dok joj je velika zarada omogućila da bezbrižno živi, novac je bio uzrok njene velike svađe s bratom. Suzan i njen brat Geri nisu razgovarali dve godine nakon što su se pojavile glasine o tome da joj je on pretio kako će oduzeti sebi život ako mu ne da 50 hiljada funti. Pevačica je bratu navodno tokom godina dala čak 400 hiljada funti, ali njemu je smetalo što ona nije prekinula odnose s članovima porodice koji su proširili glasine. Pomirili su se 2016. godine i od tada su u dobrim odnosima.

Foto: Tanjug AP

Suzan i dalje živi u svojoj rodnoj kući u britanskom Blekburnu, a kupila je i susednu kuću, s kojom ju je spojila. Jednom prilikom je pokušala da se preseli u luksuznu vilu koju je kupila, ali teško joj je bilo da se prilagodi se novom okruženju, pa se brzo vratila u svoj rodni dom.

Bojl je od pojavljivanja u šouu do danas i drastično promenila svoj izgled.

Danas neguje puno elegantniji stil od onoga po kojem je pamtimo, a bila je i na tretmanu botoksa, izgubila je dosta kilograma i pokušava da živi što zdravije.

O svom ljubavnom životu Suzan je prvi put progovorila kada je tokom svoje turneje u hotelu u kojem je odsela upoznala jednog američkog doktora.

"Otišli smo nekoliko puta na ručak, ali ne želim ništa više od platonske veze. Predugo sam sama da bih se sada udavala", ispričala je u jednom intervjuu, u kojem je priznala i da joj laskaju pisma muških obožavatelja.

Autor: M.M.