AKTUELNO

Promenila i zanimanje!

Dajana Penezić je napravila bum na estradi, pa se povukla sa scene.

Pevačica se udala za fudbalera Darka Gojkovića i ima dete sa njim.

Foto: Printscreen YouTube/WilaGrande

Pevačica Dajana Penezić u svet estrade kročila je kao veoma mlada. Okupila je ekipu renomiranih autora, poput Marine Tucaković i Leontine Vukomanović, a svoj prvi studijski album, sa kojeg su se izdvojile pesme "Levo, levo", "Sledeći" i "Motor" objavila je pre tačno dvanaest godina.

Podsetimo, Dajana je poslednji album snimila 2011, a 2014. godine diplomirala i zaposlila se kao lekar u jednoj državnoj bolnici gde je radila neko vreme.

Foto: Instagram.com/dajana_gojkovic_ex_penezic

Poslednji album objavila je 2011 i na njemu se, pored nekoliko novih, nalazilo i desetak pesama sa prethodna dva albuma. Talentovana za pevanje, lepa, kulturna, bez ijednog skandala na estradi, Dajana je mogla da napravi veliku muzičku karijeru, da je tako htela.

Foto: Instagram.com/dajana_gojkovic_ex_penezic

Ona je, ipak izabrala da joj druga ljubav, lečenje ljudi, postane njen životni put. Završila je Medicinski fakultet u Beogradu i zaposlila se kao doktor u jednoj državnoj bolnici gde i danas radi.

U avgustu 2019. godine, Dajana je rekla sudbonosno "da" svom partneru fudbaleru Darku Gojkoviću, a 2020. godine postali su roditelji sina Alekseja.

Autor: M.M.