AKTUELNO

Mlada pop pevačica od sinoć je na udaru mnogobrojnih fanova rijaliti zvezde.

Američka pop zvezda Tejlor Svift sinoć je na dodeli VMA muzičkih nagrada publici predstavila visokobudžetni spot za novi singl "Look What You Made Me Do" koji je odmah nakon premijernog emitovanja izazvao brojne kontroverze o kojima bruji čitava planeta.

Pročitajte još... LATINO ŠMEKER koji je zaveo ROSALINDU, sada ima 51 godinu i FARBA SE U BELO (FOTO)

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Za sve su krivi kadrovi u kojima se pevačica kupa u kadi prepunoj dijamanata i luksuznog nakita, što su mnogi protumačili kao direktan udar na najpoznatiju starletu na svetu, Kim Kardašijan.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, zvezda rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" preživela je pravu dramu u oktobru prošle godine, kada su je napali i opljačkali naoružani napadači u Parizu. Oni su provalili u njen apartman i, pod pretnjom smrću, ukrali od nje veliku količinu dijamantskog nakita, a najpoznatija članica porodice Kardašijan doživela je najveću traumu u svom životu i mesecima nakon ovog nemilog događaja nije mogla da dođe sebi.

Upravo zbog toga njeni mnogobrojni fanovi napali su Tejlor Svift koju su optužili da je kadrovima u novom spotu udarila na njihovu miljenicu, što je, prema njihovom mišljenju, za svaku osudu, a pop zvezda se još uvek nije oglašavala o ovoj temi.

Foto: Youtube

Sporne kadrove koji su mnogi protumačili kao direktan udar na Kim Kardašijan pogledajte u spotu za pesmu "Look What You Made Me Do" u kojoj je osveta glavna tema:

Pink.rs

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#Tejlor Svift | Taylor Swift

'