AKTUELNO

Njih šestoro naučilo je lekciju.

Iako svima deluje da poznatim ličnostima zbog popularnosti i novca koji imaju cvetaju ruže, to nije uvek tako.

Mnogi od njih vode svoje borbe daleko od očiju javnosti, dok su drugi odlučili da pričaju o svojim problemima kako bi pomogli onima koji muku muče sa istim stvarima.

Ove poznate ličnosti javno govore o svojim bolestima u želji da ohrabre druge.

1) Šeron Stoun

Poznata glumica je jednom, zbog posledica rupture aneurizme i moždanog krvarenja, bila klinički mrtva. Ona je imala probleme sa govorom posle operacije, ali se za pet godina oporavila i nastavila da se bavi svojim poslom.

2) Ben Stiler

Nakon što je 2014. godine saznao da boluje od raka prostate i izlečio ga, jer je, na sreću, otkriven u ranoj fazi, Ben je aktivno počeo da se angažuje u borbi protiv ove bolesti. On je danas potpuno zdrav i mnogo vremen provodi u organizacijama koje se bave suzbijanjem koncera ove vrste.

3) Danijel Radklif

Glumac koji se proslavio glumeći Harija Potera pati od dispraksije, neurološkog poremećaja koji otežava govor, kretanje i koncentraciju, što je veoma loše za posao kojim se bavi, ali je on bez obzira na to veoma uspešan u svom poslu.

4) Lejdi Gaga

Pop zvezda pati od sistemskog eritemskog lupusa, autoimune bolesti koja zahteva tretmane kupanja u ledenoj vodi i pokrivanje "toplim ćebetom" od folije. Znajući kakve su to muke, pevačica je odlučila da priča javno o problemima onih koji boluju od te bolesti i da posveti vreme i novac prikupljanju sredstava za lečenje.

5) Hju Džekmen

Glumac je čak šest puta operisan 2013. godine kada mu je dijagnostifikovan rak kože. Ipak, to ga nije demoralisalo, pa je neometano nastavio da se bavi svojim poslom nakon svega što je preživeo.

6) Kajli Minog

Poznata australijska pevačica je 2005. saznala da ima rak dojke. Nakon što je pobedila ovu opaku bolest, Kajli je potrošila dosta novca i energije kako bi ubedila žene da je ključno da često idu na preglede i na vreme saznaju da li imaju rak, jer je rana dijagnoza ključna za eliminisanje ove teške bolesti.

PROČITAJTE JOŠ: Krili su i njeno ime, a sada su paparaci uslikali njihovu ĆERKU: Manekenka i glumac pokazali BEBU! (FOTO)

Pink.rs

#Bolest

#Hju Džekmen

#Lejdi Gaga | Lady Gaga

'