AKTUELNO

Kod njih sve savršeno funkcioniše.

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina juče su dobili drugo dete, sina kome su dali ime Lazar. Pored njega, popularan glumački par ima i ćerkicu Stašu.

Susedi ovog bračnog para imaju samo reči hvale za Tamaru i Petra. Oni kažu da se glumica hrani zdravo i da brine o naslednici, dok glumca često viđaju kako sam pije kafu u obližnjem kafiću.

Foto: TvPink Printscreen

Nedaleko od ulice gde žive Petar i Tamara nalazi se poslastičarnica koju ovaj glumački par redovno posećuje, kako zbog sebe, a tako i zbog ćerkice koja obožava slatkiše.

Viđala sam ih često do pre nekih mesec dana, kada sam ih videla poslednji put. Iako su dolazili sa ćerkom, tada su bili sami. Interesantno je da u nekoliko navrata nisam bila sigurna da li su to oni, jer su vrlo neupadljivi, zato što se ponašaju kao sav normalan svet - kaže prodavačica.

Tamara je i u drugoj trudnoći izgledala besprekorno, a tajna njene vitke linije krije se u zdravoj ishrani. Prodavačica Slađana koja radi u biomarketu je otkrila da glumica koristi sve potrebne vitamine i minerale koji su neophodni ženi kada je trudna, a evo šta je rekla o budućoj mami.

Tamara ovde kupuje razne zdrave grickalice, uvek kupi mnogo toga. Osim što dolazi u radnju, Tamaru i njenog muža Petra viđamo po komšiluku. Kada god im se javim, oni uvek učtivo odgovore, nisu arogantni, kao neke naše druge zvezde. Ćerka joj je preslatka i nasmejana i neretko je viđam sa njima. Čak se desilo jednom da sam dolazila na posao pa sam zatekla Tamaru u radnji. Želela sam da se slikam sa njom i ona mi je drage volje izašla u susret. Stvarno su sjajni oboje - priseća se Slađana.

Foto: TvPink Printscreen

U salonu lepote koji se nalazi u blizini njihovog doma ljubazno osoblje često viđa glumicu u prolazu, ali kako kažu, nažalost, nisu imali prilike da je usluže.

Došla je jednom, ušla u salon i zatražila feniranje. Meni je bilo krivo, jer nisam imao termin da je ubacim. Bila je ljubazna, zahvalila se i izašla napolje. Primetio sam da je nosila lepu haljinu, široku, pravu za trudnice. Muža joj viđam redovno kako pije kafu u kafiću preko puta salona, a ona je preslatka, prava “devojka iz kraja” - zaključio je frizer Nenad.

Radnja sa kozmetikom je takođe mesto koje ovaj bračni par redovno posećuje kako bi obezbedili sve namirnice koje su potrebne za njihovu ćerku Stašu, a prodavačica koja radi je oduševljena Tamarom i Petrom.

Za Tamaru i Petra imam samo reči hvale, toliko su prijatni i kulturni. Pogodi se da sam u smeni kada dolaze, što nije retko, a uglavnom kupuju dečju kozmetiku - rekla je prodavačica Nataša.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: SKINULA SE ELENA KITIĆ! Dok letuje sa roditeljima i uživa na jahti, Miletova ćerka odlučila da pokaže ATRIBUTE, jači pol u TRANSU! (FOTO)

Pink.rs

#Petar Benčina

#Tamara Dragičević

'