AKTUELNO

Ona je uspela da naježi sve članove novog žirija.

Mlada Melika Moranjkić (16), koja je nekoliko puta uspela da naježi žiri "Pinkovih zvezda" u superfinalu je odlučila da peva pesmu "Žute dunje", koju u originalu pevaju Indexi.

Foto: Pink.rs

Njen moćni glas fascinirao je sve, pa su svi iz nedelje u nedelju ponavljali da su ponosni na nju i da "i Srebrenik treba da bude ponosan što je ima".

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od najmlađih učesnica uspela je da ostavi jak utisak i na novi petočlani žiri, pa pohvale nisu izostale ni na samom kraju trke za treću "Pinkovu zvezdu".

- Prvo, imaš ime koje je drugačije i odmah će te svi zapamtiti. Drugo, pevaš, ubijaš. Ja sam sve vreme bio naježen. Nije mi dobro, ti si ubica. Samo što se slažem sa Saletom da si na sceni bila dovoljna ti - rekao je prvi Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si meni ista Silvana Armenulić. To ti je veliki kompliment - prokomentarisao je Obradović.

- Fantastična si bila. Dovoljna si bila ti na sceni, jer si sve dočarala svojim glasom. Svi smo se naježili. Navijamo za tebe - bila je oduševlejna Lea.

Foto: TvPink Printscreen

- Ova pesma je jedna od mojih omiljenih. Ti si to donela na fenomenalan način, glas ti je savršen i nadam se da će Srebrenik večeras biti ponosan na tebe - rekla je Dragana Tripić.

- Više ne znam šta da kažem. Ja sam video da si dosledna svom imidžu. Ti si rođena u pogrešno vreme sa sjajnim glasom i sjajnim stasom. Devojko, bravo - nije krio oduševljenje Saša Vidić.

Za Meliku možete glasati tako što ćete poslati SMS poruku na jedan od brojeva iz donje tabele tako što ćete umesto X napisati broj 12.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: V. T.

#Bane Obradović

#Damir Handanović

#Dragana Tripić

#Lea Kiš Jokić

#Melika Moranjkić

#Pinkove zvezde

#Saša Vidić

'