AKTUELNO

Svojim energičnim nastupom ona je oduševila članove žirija.

Nakon Sare, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se Bobana Milić iz Podgorice. Bobana je otpevala pesmu Zdravka Čolića "Čaje šukarije" i dobila četiri glasa stručnog žirija koji nije krio oduševljenje njenim odabirom pesme.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo ispoštovala dogovor mojih kolega i spustila stolicu. Vredelo je ustati, vredelo je videti sve ovo. Prvo, pesma je fantastična i dobra pesma i za tebe, pogotovo zato što si ti i tim scenskim nastupom i stajlingom pokazala svašta nešto. A to je da ti zavređuješ da budeš na bini, kao jedna Pinkova zvezdica. Mislim da niko ovako nije izgledao do sada, od naših Zvezdica. Žao mi je što sam morala da se spustim i da ovo muzički bude četvorka - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Onaj recitatorski deo, onaj rep deo, šta je već, ono je bilo preslatko. I generalno, ja ovu pesmu obožavam, kad sam bio mali, svi su se na tu pesmu ložili. Meni se to stvarno sviđa, ali stvarno moramo da budemo objektivni što se tiče tvog pevanja, nije bilo nimalo vešto - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

- Tvoj scenski nastup, tvoja energija, tvoj stajlnig, sve je bolo za pet. Ali pevački ipak četvorka jaka. Sledeći put možda neku pesmu kojom možeš malo više sebe da izraziš - dodao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'