AKTUELNO

Ona je osvojila simpatije kako žirija, tako i gledalaca TV Pink, ali i naših čitalaca, pa je na osnovu glasova odnela ubedljivu pobedu.

Mesecima unazad gledaoci TV Pink imali su priliku da svakog petka uživaju u nastupima najtalentovanijih devojčica i dečaka sa ovih prostora koji su u "Pinkovim zvezdicama" svojim nastupima sve ostavili bez daha. Jedanaestoro najboljih uspelo je da osvoji simpatije članova stručnog žirija, ali i publike, a sada svi s nestrpljenjem iščekuju proglašenje pobednika treće sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za najmlađe na našim prostorima!

Foto: Pink.rs

I dok publika svojim glasovima večeras odlučuje ko će poneti titulu najbolje Pinkove zvezdice treće sezone, pobednik ankete koju je organizovala ekipa portala Pink.rs već je poznat. U pitanju je Jovana Radonić (20% glasova), koja je prema glasovima naših čitala odnela ubedljivu pobedu! Jovani će biti dodeljena i nagrada portala Pink.rs!

Foto: TvPink Printscreen

Odmah iza Jovane, prema broju glasova naših čitala su: Komnen Vuković (17% glasova), Roko Blažević (15% glasova), Sergej Pajić (11% glasova), Marina Stanković (10% glasova), Todor Kitanović (7% glasova), Tatjana Savatić (6% glasova), Lorena Janković (5% glasova), David Marković (4% glasova), Katarina Radulović (3% glasova), Bojana Radovanović (2% glasova).

Foto: Instagram

Pogledajte kako je izgledala naša anketa: VI BIRATE POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA NA PINK.RS: Glasajte za svog FAVORITA koji će osvojiti NAGRADU!

Autor: Pink.rs

#Jovana Radonić

#Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Pobednik

#anketa

'