AKTUELNO

Odnela je ubedljivu pobedu!

Sinoć je među zadrugarima jedna od glavnih tema bila da li je lepša Zerina ili Miljana i zbog toga je Veliki šef odlučio da im dodeli zadatak obračun lepote. Njih dve su odabrale tri odevne kombinacije u kojima su prošetale po pisti a nakon toga su ih ostali zadrugari ocenjivali i komentarisali.

Foto: TV Pink Printscreen

U obavljanju zadatka Zerina je imala pomoć njenog dečka Baneta koji joj je bio menadžer a njihova saradnja je veoma uspešna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću dati Miljani glas, jer je ona iz Niša, jer je ona iz mog kraja. Nije se obukla, nije se doterala, bez šminke je, ali Miksi kida - rekla je Rada. Miljana je bila namrštena. Zerina je bila seksipilna, nasmejana, moj glas ide Zerini - rekla je Sneža.
Da izađe u trenerci, ja bih rekao da je najlepšta. Mislim da je mnogo više dala. Mislim da je ona prava dama i da je otmena devojka i dajem glas mojoj Zerini - rekao je Bane.
Zerina je ovaj zadatak pokidala. Mislila sam da će bojkotovati. Nije lako šetati ovom pistom. Ja ću svoj glas dati Zerini - rekla je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da glasam za opuštenu, prirodnu. Moj glas dobija Miljana Kulić - rekao je Miljković.
Zerina je ispoštovala zadatak, prosula je pozitivnu energiju ovde pred ljudima. Moj glas ide Zerini. Glasam za Zerinu, a tebi želim da postaneš bolji čovek - rekla je Olja Bajrami.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina je izdomnirala, drago mi je što si prvo u pidžami prošetala. Od Miljane sam očekivao više. Moj glas ide Zerini - rekao je Aleksa.
Moj glas ide Miljani jer je prirodna, iako se nije potrudila dovoljno - rekao je Bora.
Zerina bila si prelepa danas, mislim da treba svaki dan tako da izgledaš. Stalno sam te savetovala da se uvek smeješ i da se tako oblačiš. Ti si ribetina. Moj glas ide Zerini - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se tako prispavalo, ali kada je izašla Zerina ja sam se totalno razbudila. Oduševljena sam Zerinom, kao da je ušla Naomi Kembel - rekla je Aleksandra.

Ukućani su bili očarani Zerininm nastupom i odevnim kombinacijama koje je odabrala za takmičenje u lepoti, pa je većina glasova otišla u korist Zerine.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Zerina Hećo

'