AKTUELNO

Šok!

Amber Rouz je, na iznenađenje mnogih, otvorila dušu pa, čini se – oštrije nego ikad oplela po Aleksandru Edvardsu i tome kako ju je varao „sa 12, ako ne i više žena”. Iako ga nije imenovala, pišu dalje strani mediji, otkrila je šta se odvija u njena četiri zida pa napomenula kako joj je „dosta da se sama bori za porodicu”. Sporne poruke je, otvoreno priznaje, sve videla i pročitala, a onda je i odlučila da „razveže jezik” – od muke.

Dosta mi je da me varaju i blamiraju iza leđa. Znam za vas 12, a ko zna koliko vas je još koje tako naprosto mogu da ga imaju. Sve ste znale da je u vezi i da ima dete i svakako ste rešile da budete s njim. Videla sam sve poruke. Bile ste svesne svega i nije da ste mi bilo šta dužne, tako da i nije važno… Ne mogu više sama da se borim za svoju porodicu. Pokazala sam onoliku lojalnost i bila transparentna, ali nisam to dobila zauzvrat. Nikad neću otkriti imena devojaka jer neću da uništavam tuđe živote, sve znate o kome se radi. A što se njega tiče… Ovoliko nepoštovanje, da nije tužno, bilo bi smešno. Dosta mi je – pisala je Amber u okviru svojih storija, a time je privukla ogromnu pažnju javnosti.
Dosta mi je toga da me ljudi koje volim mentalno i emotivno zlostavljaju. Dugo sam tugovala u tišini i ne mogu to više da podnesem. Zato me do sada i nije bilo… Postala sam ljuska onoga što sam nekad bila, ali odbijam da prihvatim da me i dalje neko tako tretira. Bili mi porodica ili ne – dodala je.

Iako niti jednom nije spomenula Aleksandrovo ime, fanovima nije trebalo mnogo vremena da „poslože kockice”. Sa druge strane, Rouzova je iskoristila priliku, kad se već javno ispoveda, da i majci uputi koju.

I moja narcisoidna majka može da se nosi, što dalje iz mog života – poručila je

Zatim, u potpunosti je „očistila” svoj Instagram profil. Ostala je samo jedna objava, iz jula 2020. godine, koju je posle dana takođe uklonila.

Autor: M. P.