AKTUELNO

Takmičarka je još jednom uspela da raspameti petočlani žiri.

Atraktivna Sara Reljić večeras je oduševila žiri ''Pinkovih zvezda'' hitom Seke Aleksić ''Crno i zlatno''.

Ova takmičarka je iz Beograda i osvojila je članove žirija, ali i publiku zahvaljujući svojim uvek efektnim nastupima, ali i atraktivnom izgledu na koji niko nije ostao ravnodušan.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

BOLJA OD MILICE PAVLOVIĆ: Žiri ODLUČAN u vezi Sare, a Kemiš strahovao da će joj spasti HALJINA! (FOTO)

- Jako mi je drago što si me poslušala i što koristiš taj talenat za igru. Dobru si ekipu za ples odabrala, jedan od momaka je moj plesač. Tebi to dobro stoji i to ide uz tebe. Samo tako radi i bićeš jedna od onih što im to pristaje. Mnogo sam više gledala u tebe. U svakom slučaju, divan početak - kazala je Daragana Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Fenomenalan početak večeri. Sara je neko ko ima energiju za ovakve pesme. Sa tim aražmanom i ja sam pevala sa tobom i nisi pogrešila. Ja terciram, ja to volim. Ako umete da držite tonalitet, znači da ste dobri pevači - istakla je Maja.

Predivno pevaš i igraš. Imala si i boljih izdanja što se tiče plesa, a to je kada si izvela onaj trbušni ples. Bravo. Simpatična si i dobro pevaš - dodala je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Saro, večeras si za mene bila divlja i strastvena. Ništa ti više ne treba - kratka je bila Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je drago, Milane, da si ti oduševljen. Vidi se da blistaš i hvališ je na sva usta. Sve je bilo dobro, veselo i fino. Odlično za početak - kazao je Šaban.

Ukoliko je Sara Reljić vaš favorit, njen redni broj je 1, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

'