AKTUELNO

Ova takmičarka je još jednom uspela da raspameti petočlani žiri.

U prvoj finalnoj večeri najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'' predstavila se dvadesetogodišnja Beograđanka Sara Reljić pesmom Milice Pavlović ''Mogla sam''.

Foto: E-stock

Sara je u toku takmičenja ostavljala žiri bez daha svojim stasom i glasom, a sudeći po tome da je Pinkov studio prepun njenih fanova i publika je itekako podržava.

- Sad pravim neko poređenje sa Sarom i originalom. Boga mi, Saro ti si bila bolja - kazala je Zorica koja nije odmah znala da ovu pesmu peva Pavlovićeva.

Finale je! Što se Sare tiče, ona jako lepo izgleda. Ima i stas i glas. Pa i ta ogrlica. Nije džabe broj jedan. Malo smo samo strepeli da će korpice da ti spadnu - dodao je Kemiš.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je pogledao u Sarinu ogrlicu, a Zorica je istakla da Kalinić gleda niže.

- Otpevala si fenomenalno. Bilo je bez ikakve greške. Čista desetka. Po meni ona je bolje i autentičnije otpevala od Milice - rekla je Maja.

Pročitajte još:

TUŽNA PRIČA najatraktivnije Pinkove zvezde OTOPIĆE VAM SRCA: Ne viđam oca i brata, sve mi je ostalo tamo (FOTO)

- Saro, odlična si bila. Divno izgledaš i divno pevaš. Andrijani i Zorani sam obećala pesmu, Sari nisam do sada, ali i njoj ću - dodala je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam se odmah raspitivao da vidim ko peva ovu pesmu. Nismo čuli do sada. S obzirom da sada znamo da je to Milica Pavlović, trebalo je to malo više. Bacila si akcenat na pevanje, a mislio sam da ćeš više da plešeš - rekao je Šaban.

Ukoliko je Sara Reljić vaš favorit, njen redni broj je 1, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

'