AKTUELNO

Linije za glasanje su sve vreme otvorene, zato glasajte za svog favorita jer će samo jedan učesnik poneti titulu nove Pinkove zvezde.

Ovog četvrtka vas, u drugoj finalnoj večeri najgledanijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde", očekuju spektakularni nastupi i neverovatni muzički talenti.

Zbog njihovih briljantnih izvedbi, produkcija je odlučila da takmičenje prošle subote, u prvoj finalnoj emisiji, napusti samo jedan učesnik, a publika je svojim glasovima odlučila da to bude Aleksa Savić.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, nisu sve odluke donešene i nisu sva mišljenja izrečena.

Naše Zvezde su na korak do superfinala, a u drugoj finalnoj emisiji, koja će se u četvrtak 29. juna, emitovati uživo na Televiziji Pink, uživaćete u spektakularnim nastupima 14 finalista najpopularnijeg muzičkog takmičenja.

Milica Jokić, Melika Moranjkić, Indira Beriša, Ismail Delija i Andrej Dorić će još jednom pokazati svu moć svog raskošnog glasa i probuditi najdublje emocije milionskog auditorijuma širom regiona.

Foto: Printscreen Youtube

U glasu, ali i stasu Andrijane Radonjić, Dragane Krstić, Sare Reljić i Zorane Stefanov posebno će ovog četvrtka uživati muški pol.

Foto: Printscreen Youtube

Spektakularnim scenskim nastupima i neverovatnom energijom će atmosferu u studiju do usijanja dovesti Bogdan Martinović, Marko Stolić, Nina Stanimirović i Albert Bakić.

Foto: Printscreen Youtube

Mesta u superfinalu je sve manje, odluka je samo na vama!

Linije za glasanje su sve vreme otvorene, zato glasajte za svog favorita jer će samo jedan učesnik poneti titulu nove Pinkove zvezde.

Ne propustite drugu finalnu emisiju najgledanijeg muičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezde", u četvrtak, 29. juna, od 21:50h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Albert Bakić

#Andrej Dorić

#Andrijana Radonjić

#Bogdan Martinović

#Dara Bubamara

#Dragana Aleksić

#Dragana Mirković

#Indira Beriša

#Ismail Delija

#Maja Nikolić

#Marko Stolić

#Melika Moranjkić

#Milica Jokić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Nina Stanimirović

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'