AKTUELNO

Glasajte za svog favorita!

Ove noći konačno je došao taj trenutak da se učesnici rijaliti programa "Zadruga 2" predstave na "Zadrugoviziji 2". U večeri koja je veoma spektakularna stanari Bele kuće imaju zadatak da imitiraju poznate pevače i njihove nastupe, kao i scene iz popularnih filmova.

Foto: Pixabay, Pink.rs

PROČITAJTE: TO JE DAVID! Biljana progovorila o vezi Ane Korać i njenog sina: ONA SE NAŠLA TU KAD JE PRESTALA PSIHIČKA TORTURA OD ALEKSANDRE! KO SAM JA DA UPRAVLJAM NJEGOVIM EMOCIJAMA!

Foto: Pink.rs

Ukupno 15 nastupa čini drugu "Zadrugoviziju", a ko će od takmičara odneti pobedu zavisi i od vas. Za svoje favorite možete glasati putem zvanične Fejsbuk stranice RTV Pink klikom na OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku ovog teksta možete pročitati i redosled večerašnjih nastupa, kao i koje su tačke ove spektakularne večeri izvodili zadrugari na velikoj bini "Zadrugovizije 2".

Zadrugovizija 2:

1. Maja Marinković i Dorotea Jovanović / Mimi Mercedes i Kaya - Ne možeš da sediš sa nama2. Zerina Hećo i Jelena Krunić / Seka Aleksić - Oslobodi me3. Lepi Mića i Dragana Mitar / Keba i Ceca - U snu ljubim medna usta4. Miki Đuričić, Sanja Stanković, Matora, Višnja Petrović i Suzana Perović / Scena iz filma "Cigani lete u nebo"5. David Dragojević i Ana Korać / Fanky G - U tvojim kolima6. Rebeka Popović, Zorica Marković i Snežana Ilić / Lošmi Panda - Sijaj Jadranka7. Luna Đogani i Savo Perović / Maja Berović i Buba Koreli - Pravo vreme8. Toma Panić, Marko Miljković, Rada Vasić i Brendon / Mi nismo Anđeli - Splavovi9. Bane Čolak, Marko Petrušević Petrući, Karađorđe Subotić / THCF - Ideš za Kanadu10. Pavle Jovanović i Olja Bajrami / Aco Pejović i Edita - Blud i nemoral11. Bora Santana i Zlata Đurković / Eros Ramazzotti i Tina Turner - Cose della vita12. Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Marija Kulić / Ksenija Pajčin - Dečko mi je umoran13. Adam Đogani i Nataša Moskva / Đogani - Kralj diskoteke14. Lazar Jeremić i Marijana Zonjić / Goca Tržan - Zagrli15. Ša, Aleksa Savić, Marko Marković, Mina Vrbaški i Ljuba Pantović / Aca Lukas i MC Stojan - Kraljevi grada

PROČITAJTE: OČEKUJE VAS PRAVI SPEKTAKL! Večeras se održava ZADRUGOVIZIJA 2! Niste ni svesni šta su zadrugari pripremili! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Zadrugovizija

'