AKTUELNO

Miloš Teodosić krenuo je na svoje venčanje, navodno je sedeo na zadnjem sedištu automobila marke "Volvo" koji je prilikom izlaska iz garaže udario u parkirano vozilo.

Venčanje glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića uskoro će početi, a mladoženja se upravo uputio ka restoranu.

Foto: Pink.rs

Kako izveštač Pink.rs saznaje sa mesta događaja, košarkaš je iz kuće na Ceraku krenuo u restoran i tom prilikom njegovo vozilo kojim je upravljao neko drugi dok je on sedeo na zadnjem sedištu, udarilo je u parkirani automobil na ulici. Teodosićev autombil je nastavio ka restoranu gde je upravo i stigao gde će u 16 časova izgovoriti sudbonosno "da" svojoj izabranici Jelsiaveti Orašanin.

Foto: Pink.rs

Ispred restorana je veliki broj predstavnika sedme sile, a prilikom dolaska crni automobil vozio je Milošev brat Jovan.

Iako su pokušali da sakriju detalje venčanja od očiju javnosti, portal Pink.rs došao je u posed fotografije nastale u apartmanu mlade. Jelisaveta se sprema u sobi koja je u sklopu restorana u kom će se održati građansko venčanje i svadbeno veselje. A kao što se može videti na fotografiji, ona pije i šampanjac.

Pročitajte još: SKANDAL NA SVADBI JELISAVETE I TEA! Brutalna svađa sa obezbeđenjem, HAOS ispred ulaza u restoran!

Foto: Printscreen Instagram

Mlada se šminka i frizira, a da bi bila opuštena i raspoložena, tu je šampanjac. Gosti se polako okupljaju u beogradskom restoranu u elitnom delu grada, a ceremonija venčanja zakazana je za 16 časova.

Foto: Instagram

S druge strane kod mladoženje je veselo, upravo su stigle njegove kolege iz reprezentacije, a gosti slave uz trubače koji Teodosiću trenutno sviraju "Miljacku", kao i "Volim da te volim". A ispred njegovog stana je veliki broj pripadnika privatnog obezbeđenja.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#glumica

#svadba

'