AKTUELNO

Počeo Festival u Kanu, one imaju najlepše toalete.

Svake godine u maju mesecu, događaj koji obeležava svetsku scenu je Filmski festival u Kanu, a večeras je otvoren jubilarni 70. na kom su glumice već prošetale svoje najlepše toalete. Ovoga puta među glumicama našle su se i manekenke, a crvenim tepihom, ovoga puta, čini se, prošetalo je mnogo slavnih ličnosti.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

I dok su modeli Bela Hadid i Emili Ratajkovski privlačile pažnju paparaca zbog neobičnih i provokativnih toaleta, legendarna glumica Suzan Sarandon definitivno je obeležila ovaj festival od trenutka kada je kročila na crveni tepih. Njena duga, zelena haljina sa vrtoglavo dubokim dekolteom bila je pojava kojoj niko nije odoleo.

Foto: Tanjug

Suzan, koja će ove godine napuniti 71 godinu, stigla je u društvu kolegicnie El Fening, koju mnogi nisu ni primetili s obzirom na to kako glumica, koja je zagazila u osmu deceniju, izgleda.

Foto: Tanjug

Popularnom festivalu prisutvuju i glumice Džulijen Mur i Uma Turman koje su se posle dugo vremena pojavile na jednoj manifestciji ovog tipa, a javnost je oduševljena njihovim toaletama.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Posebnu pažnju privukla je i večno lepa Monika Beluči koja se pojavila u zanosnoj, crnoj toaleti kako bi na sceni uručila nagradu. Glumac Vil Smit, takođe je posle dugo vremena, posetio jedan festival, iako je poznato da godinama zbog optužbi za rasizam, ne dolazi na dodelu Oskara u Los Anđelesu.

Foto: Tanjug

Autor: D. P.

#Bela Hadid | Bella Hadid

#Džulijen Mur

#Emili Ratajkovski | Emily Ratajkowski

#Suzan Sarandon

#Uma Turman

'