AKTUELNO

Pevačica je na jednu žurku došla u elegantnoj beloj haljini koja je isticala njene grudi koje su mnogima privukle pažnju.

Milica Pavlović prošetala je crvenim tepihom u Belom Dvoru na Dedinju u pratnji Dragane Mićalović, a svim prisutnim zastao je dah kada su ugledali ovu mladu pevačicu.

Foto: Pink.rs

Milica je nosila dugu elegantnu belu haljinu koja je isticala njenu savršenu figuru, a poseban akcenat bio je na njenim grudima.

Dubok dekolte isticao je Miličino bujno porsje, dok je haljina bila malo nemirna, pevačica je pokušavala da je zadrži i prisutnima ne pokaže ništa više od savršenog dekoltea.

Foto: Pink.rs

Vidno raspoložena, Pavlovićeva je pričala sa gostima, a u trenucima kada bi je neko zamejao, ona se odmah prvo hvatala za haljinu kako bi zadržala nemirne grudi.

Važi za jednu od najlepših devojaka na srpskoj estradi i mnogi momci tvrde da zavodi samom svojom pojavom, ali Milica ne deli njihovo mišljenje.

Foto: Pink.rs

Definitvno ne umem da zavodim, mora neko mene da zavede. I uvek se ja zaljubim, ali povratne reakcije nema - bila je iskrena pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović / B. Radonić

#Milica Pavlović

'