AKTUELNO

Ponovo je uspela da fascinira sve u studiju svojom interpretacijom.

Valentina Stojanović u večerašnjoj emisiji ''Pinkove zvezdice'' predstavila se pesmom Goce Tržan ''Gluve usne''. Ona nije dobila glas od Jelene Tomašević, pa je sa četiri glasa prošla u baražni deo emisije.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi smo u ovoj emisiji baš obazrivi. Ako je Mila dobila četiri, onda si i ti za četvoruku. Jer i ovde je bilo dosta matematičkog pevanja. Goca kad peva ovu pesmu ti joj veruješ. Ona ispriča priču. Kada dođe do refrena, ti si dobra, ali u strofama se čuju ravni tonovi i ti tonovima na krajevima nisu tačno. Ostala sam dole da bismo bili realni - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Vi ste obazrivi da ne napravite grešku i tu nastaje problem. Iz svega toga što se vi plašite pogrešnih tonova, vi ste izgubili sve ono što ste imali. Pogotovo ti. Ti si gorela tu na sceni. Te tvoje oči i tvoj izraz lica nas je uvek ''kupio'' - objasnio je Sergej i savetovao takmičarku da se opusti.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona je po meni bila bolja u strofama nego u refrenima. Ja vas opet savetujem da ne pevate moje pesme. Jer imaju mnogo teksta, ali meni se dopalo kako si ti žvakala taj tekst. U refrenu si se raspala s ritmom. Ti moraš tu pesmu da vučeš napred. To je stvar iskustva i generalno večeras je bilo dobro - iskrena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Svako ''A'' ti se čulo kao ''O''. Mislim da je Goca htela da ti skrene pažnju i na to - dodala je Leontina.

- Kada ti dođe ''A'', samo se nasmej. Da si uzela samo kap Gocinog ludila ili nam daj tvoju opuštenosti i biće odlično - rekao je Sale.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezdice

#Valentina Stojanović

'