AKTUELNO

Svojom interpretacijom u "Pinkovim zvezdicama" raspametila je članove žirija i publiku u studiju.

Najtalentovaniji mališani u regionu na sceni "Pinkovih zvezdica" neretko se odluče da se milionima gledalaca Televizije Pink predstave vokalno zahtevnim numerama, što je i ovaj put bio slučaj.

Foto: TvPink Printscreen

Devetogodišnja Sara Simić otpevala je večeras emotivnu baladu "Nije ljubav to" Marije Šerifović i svojom interpretacijom oduševila i iznenadila žiri koji ju je ocenio čistom peticom!

Foto: TvPink Printscreen

- Šta se desilo, šta si jela, šta si pila? Neko čudo se desilo, pošto nikada nisi pevala ovako snažno i konstantno, punim glasom. Bravo, bilo je za pet - pohvalio ju je Sergej Ćetković, nakon koje je svoje impresije podelila i Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put te, od početka takmičenja, čujemo da pevaš ovako. Zato je ovo takmičenje, u stvari, ovoliko interesantno - zato što vi u nekom trenutku ili padate potpuno ili se iz nečega rodi nešto neverovatno, zato mi je veliko zadovoljstvo da budem ovde... Jer uvek prisustvujem nečemu uzvišenom na neki način. Ti si večeras pevala neverovatno, božanstvena si, prelepa, mila, hipnotišuća... Navijamo svim srcem za tebe. Bravo, Saro - pohvalila ju je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj komentar dao je i gostujući član žirija Aleksandar Sale Cvetković.

- Ja nisam ovde od samog početka, ali verujem u sve što su rekli moji dragi drugari iz klupe. Mogu samo da dodam da si fenomenalno obratila pažnju na svaku reč, na primer, "nedostaješ". Baš si onako bila u pesmi od početka do kraja, drago mi je da si to tako dobro otpevala i želim ti svu sreću u daljem takmičenju - rekao joj je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Sarin nastup pogledajte u nastavku:

D. T.

#Marija Šerifović

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

'