AKTUELNO

Budući da je ovaj pevač pre oko dve godine javno uputio uvrede na račun izgleda članice žirija, pretpostavljamo da se ona neće nimalo radovati susretu sa njim.

Pevačica Zorica Brunclik privremeno je odsutna sa snimanja "Pinkovih zvezda", a nju će do tada menjati njene kolege. Juče se u Zoričinoj stolici našao folk pevač Radiša Trajković Đani, a danas je na njenom mestu neko čije će prisustvo "podići prašinu". Za Pink.rs ovu informaciju otkrio je izvor blizak produkciji.

Foto: TvPink Printscreen

Danas će se Željko Šašić naći na Zoričinom mestu. On je spreman da atmosferu u studiju dovede do usijanja, on se pozivu produkcije veoma obradovao. Željko je spreman da atmosferu u studiju dovede do usijanja - rekao je izvor za Pink.rs.

Željko je danas seo u crvenu stolicu, a kako mu ona stoji pogledajte na fotografiji ispod.

Foto: Pink.rs

Budući da je Šašić pre oko dve godine javno uputio uvrede na račun izgleda članice žirija Dare Bubamare, pretpostavljamo da se ona neće nimalo radovati susretu sa njim. Iako su protekle godine zakopali ratne sekire, verujemo da temperamentna Novosađanka nije zaboravila prozivke od strane kolege.

Foto: Printscreen

Sasvim je izvesno da nas u Pinkovim zvezdama očekuje dobra zabava i mnogo neočekivanih, uzbudljivih situacija koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: M. K.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Željko Šašić

'