AKTUELNO

Ovaj član žirija ne prestaje sa pomalo neprijatnim šalama na račun jedne članice žirija.

U drugoj grupi večeras se predstavio i Milan Stojanović iz Aleksinca. Milan je otpevao pesmu "Prazna čaša na mom stolu" od Predraga Živkovića Tozovca.

Foto: TvPink Printscreen

- Zašto je ovako kratko? Očekivao sam da čujem još. Taman sam se raspilavio. Momče, ne znam šta da ti kažem, da ne lupim neku glupost. Meni je bilo lepo čim sam počeo da pevam sa tobom. Tako da ti umeš da pevaš, lepa boja glasa, lepo odabrana pesma - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti dobro pevaš, nema šta. Ali po mom mišljenju za nijansu si lošiji od prethodna dva momka - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

- Htela sam da kažem da mi je čast što sa jednim bardom sa naše scene, sa Tozovcem, imam duet. Ostala mi je još želja da sa Šabanom snimim duet. Ali Šaban mora da se zaljubi po drugi put u životu, mora da vodi Đanija da izgubi đa*u da bi mi napisao pesmu, da bih sa njim snimila duet - rekla je Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Izgubiće đa*u ona večeras, kako vidim - rekao je Radiša Trajković Đani.

Posle Milana Stojanovića predstavio se četrnaestogodišnji Miodrag Đokić iz Niša. Miodrag je otpevao "Sumorno jutro" od Ljube Aličića.

Foto: TvPink Printscreen

- Kako uopšte komentarisati ove pevače, ovu decu, ove pevačine. I ljudi koji se ne bave muzikom čuju to. Šta tu ima da se priča, super si pevač, ma razvaljuješ - rekla je Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

- Što se mene tiče, imaš desetku od mene večeras. Od kad su počele "Pinkove zvezde" ja sam pričala "Jaoj koji smor od pesme, šta je ovo". Evo ova pesma mi nije dosadna, to je moja omiljena pesma i fantastično si otpevao, svaka čast - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Iz druge grupe u baražu su se našli Milan Stojanović i Admir Alibašić, dok su direktno prošli dalje Ismail Delija i Miodrag Đokić. Žiri je odlučio da u četvrti krug iz baraža prolazi Admir Alibašić.

Autor: J. Vučić

#Maja Nikolić

#Milan Stojanović

#Pinkove zvezde

#Radiša Trajković Đani

#Takmičar

#emisija

'