AKTUELNO

Mina htela da ponizi Staniju, Vladimir stao u njenu odbranu.

Zadrugari su odlučili da popodne iskoriste na najbolji način, pa su se neki od njih okupili u dnevnoj sobi i poveli neobaveznu priču o društvenim mrežama, popularnosti na internetu i slici koja se u javnosti stvara na osnovu predstavljanja na Instagramu.

Mina Vrbaški je ovo iskoristila da isproziva učesnicu druge sezone Zadruge, Staniju Dobrojević i otkrije da je ona tokom boravka u rijalitiju koristila "pomagala" kako bi stvorila lažnu sliku o svojoj zadnjici, koju inače na društvenim mrežama ističe kao jedan od glavnih atributa.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde je nosila kinesko d*pe, one gaće... Mi joj vrištali od smeha - podrugljivo je izjavila Mina.
Mina, dobro je građena, devojka sa 34 godine zategnuta.. Ti sad u kući nemaš bolje telo od njenog, zategnutije... - objašnjavao je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos turbulencijama koje su pratile njihov raskid tokom prošle sezone Zadruge, Vladimir Tomović je sada to stavio po strani i pred cimerima stao u zaštitu Dobrojevićeve. S obzirom na to da je on bio u prilici da se uveri u verodostojnost njenog izgleda, moglo bi se reći da je  kompetentan da iznese svoje mišljenje o ovoj temi. Da li je u pitanju samo želja da ispadne korektan ili je na pomolu obrt u njihovom odnosu, ostaje da se vidi u narednom periodu.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

S.Đ.

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

'