AKTUELNO

Bane je stao u njenu odbranu, pa se suprotstavio cimerima.

Nakon što je ovonedeljni vođa Olja Bajrami podelila budžet, mnogi zadrugari ostali su nezadovoljni njenom odlukom, zbog čega je Veliki šef poslao pismo kojim je zamolio sve zadrugare da se izjasne zbog čega joj zameraju.

S obzirom na to da su mnogi zadrugari nezadovoljni budžetom, morate se izjasniti ko i zbog čega misli da Olja Bajrami nije donela dobre odluke - pročitala je pevačica pismo Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi je tražio glas Nemanja Tošić, a potom i Zerina Hećo, koja nikako nije mogla da se pomiri sa tim da je dobila najmanju sumu novca.

Većini je jasno da nisi pravilno dala budžet. Zorici nisi smela da daš manji budžet, ali to jer je organski ne podnosiš. Rekla si meni da danima nisam radila, a bolesna sam. Sedam dana ću da vas sabotiram. Sad ću da radim sedam dana na tome da svi padnete zadatak - rekla je iznervirano Zerina, a potom se i Bora oglasio.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je Olja uradila je skroz neiskusno. Skroz je pogubljena. Znaju svi da se ja kockam i da tamo zarađujem velike pare i sve što zaradim ja podelim. Ako možemo to sada da ispravimo, ja bih voleo da uradimo - rekao je Bora.
Ona pod temperaturom od 40 ne može da radi da bi dobila najveći budžet. Ja bih prvo mojim zemljacima sa istog podneblja dao najveći budžet. Mnogo si jadna i smešna. Ovde imam jednu jedinu ljubav. Zerina je moja devojka. Ona je moja devojka i ja želim sa njom da podelim ostatak svog vremena. Hvala puno ne želim više da vas gledam - poručio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Bane Čolak je stao u zaštitu svoje devojke Zerine jer su je mnogi zadrugari osudili zbog onoga što je rekla. Marijana Zonjić je takođe ovom prilikom prozvala Užičanina da se "boji" svoje devojke i da joj zato ide uz dlaku.

Pročitajte još: NEĆE DA TRČI ZA NJOM KAO PAS! Vlada imao ozbiljan razgovor sa Stanijom, pa joj saopštio šta ŽELI OD NJE! (VIDEO)

Velika tenzija je zavladala u kući, a kakvi su argumenti zadrugara pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'