AKTUELNO

Pa, svi to volimo - istakla je Dara.

Anđela Savić ima 16 godina i dolazi iz Zvečana. Ona se žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom ''Ostavljena ja'' koju peva Ana Bekuta. Mlada takmičareka dobila je tri glasa, a dva nije dobila od Šabana i Zorice.

- Besprekorno, slatko, umilno i lepo. Odlično ispevavanje. Ova pesma je brza i vesela i mislim da si zaslužila više od tri stolice - rekla je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnogo mi je drago što večeras ne moraš da plačeš - objasnila je Dragana.

- Mislio sam da ćeš da kažeš da ti je mnogo drago što ne plačeš samo ti u emisiji - našalio se Milan Kalinić.

- Iskrenost treba da bude nagrađena. Ne volim da vidim sebe kako plačem i uvek sam plakala zbog drugih, ne zbog sebe. Što se tiče takmičarke, znam da je očekivala Zoricu. Ali, mislim da si bila dobra i da treba da budeš zadovoljna - istakla je Dragana.

- Ova pesma nije za tebe jer to ''e'' tebi ne leži. Izaberi nešto što ti leži da kupi i mene i Šabana - savetovala je Zorica takmičarku.

Foto: TvPink Printscreen

- Za tvoje godine ovo je fantastično, ali mislim da si zaslužila četvorkicu - kazala je Dara.

- Baš sam slušao i u sebi sam navijao da ti to dobro otpevaš. Bilo je grešaka, ali kada sam video da je tri stolice, znao sam da ideš u baraž. Ovo sada je bilo malo uplašeno - rekao je Šaban.

Takmičar Stefan Đukanović dolazi iz Podgorice i ima 20 godina. On se predstavio pesmom ''Kasno će biti kasnije'' koju izvodi Šerif Konjević. A svojom interpretacijom uspeo je da dobije svih pet glasova.

- Vidi se da imaš sve predispozicije da budeš odičan pevač, ali imaš na nekim mestima malo lenj triler. Ali bilo je fino - rekao je Šaban Šaulić.

- Meni se to jako dopada. Odlična pesma, jako mi se dopada - objasnila je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Podsećaš me na one lutke na navijanje za decu. Kad ih uključiš, pa samo po jedna rečenica: ''Meni se to sviđa. Odlična je pesma'' - našalio se Milan.

- Ja mislim da ti možeš da budeš "Pinkova zvezda" i meni se to jako dopada, mnogo mi se sviđa - imitirala je Zorica svoju koleginicu i pohvalila takmičara, ali mu je pored svega savetovala i da se sledeći put odmori pred nastup.

- Ja sam se podigla među prvima i ja nikada nisam imala dvadeset kandidata na veče i nemam iskustva. Kada imaš tremu samo spusti bradu i pevaćeš iz dijafragme i bićeš tačan - savetovala je Maja takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je istakla da su ''ludi'' u ovoj emisiji i da je Milan Kalinić kriv za to.

- Šaban je prvi počeo sa onim krešendom - rekla je Maja Nikolić.

- Pa ja volim taj krešendo - rekao je Šaban Šaulić.

- Pa svi to volimo - istakla je Dara aludirajući na nešto drugo, a ne na muzički izraz.

Foto: TvPink Printscreen

U studiju je nastao gromoglasan smeh, a Dara i Maja su nastavile da se raspravljaju oko toga koga Šaban od njih dve više voli. Iako nikad nije imao brkove, Šaulić je rekao da će ih pustiti zbog Maje.

- On je čovek rekao da voli kres - rekla je Maja.

- Majo, mislio sam na muzički izraz - istakao je Šaban kako ne bi bilo zabune.

Zorici Brunclik nisu se svidele prozivke Maje Nikolić zbog čega je spustila svoju stolicu.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'