AKTUELNO

Njegov planetarni uspeh iznenadio je mnoge.

Dvadesetogodišnji reper Montero Lamar Hil, poznatiji kao Lil Naz Eks (Lil Nas X), uspeo je da ostvari nešto što nije pošlo za rukom mnogim velikim zvezdama. Svojom prvom pesmom "Old Town Road" mladi reper oborio je rekord koji je donedavno držala planetarno popularna pevačica.

Pročitajte: NE ŽELI DA ZAVARAVA JAVNOST! Kortni Kardašijan POTPUNO BEZ FOTOŠOPA pokazala sve NESAVRŠENOSTI! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/lilnasx

Lista top 100 najslušanijih pesama časopisa Bilbord, koja je nastala pedesetih godina prošlog veka, a već dugo predstavlja standard što se ovih stvari tiče u Americi, dobila je novog rekordera. Prethodni rekord držala je pevačica Maraja Keri sa svojom pesmom "One Sweet Day", koja je bila broj jedan 16 nedelja uzastopno. Mladi reper ne samo da je oborio taj rekord, već je uspeo da se zadrži 19 nedelja na tom položaju, a kako se čini, na tom će mestu i ostati. U svemu tome mu je pomogao i otac popularne pevačice Majli Sajrus, Bili Rej.

Foto: Prinstscreen Instagram/billyraycyrus

Naime, reper, koji je pre velikog uspeha u muzičkoj karijeri vodio fan nalog na Tviteru posvećen Niki Minaž, odlučio je da snimi pesmu koja će spojiti dva nespojiva žanra, kantri muziku i rep. To je i uradio, a pesma je postala popularna jer se proširila internetom. Nakon toga ušla je na top listu časopisa Bilbord u kategoriji kantri muzike, ali su čelnici ubrzo nakon toga odlučili da je izbace jer nije zvučala dovoljno "kantri", što je izazvalo veliku polemiku u Americi zbog toga što je Lin Naz Eks crnac. Mnogi su smatrali da je to glavni razlog zbog koga je izbačena. Kantri pevač Bili Rej odlučio je da pomogne mladom reperu, pa je istu pesmu snimio zajedno sa njim, ovoga puta kao duet. Pesma je ubrzo postala planetarni hit i ušla na top 100 listu Bilbord časopisa, gde se do dana danas zadržala na prvoj poziciji.

Foto: Printscreen Instagram/lilnasx

Inspirisan velikim uspehom pesme, mladi reper je odlučio da širokoj javnosti prizna da je gej. Iako to više i nije toliko tabu tema u Americi, postoji vrlo malo otvoreno gej mejnstrim muzičara. Lil Naz Eks je priznao da je brzo prihvatio svoju seksualnost, ali da mu je velika slava donela i anskioznost, koja mu teško pada, a reper je priznao i da je usamljenik.

Pročitajte: NBA ZVEZDA SLUŠA CECU! Devojka mu je Srpkinja, njihova veza je bila burna, a sada uživaju na jahti uz SRPSKE HITOVE! (VIDEO)

View this post on Instagram

me & the bro yung big bird 😈

A post shared by Lil Nas X (@lilnasx) on

Dok nije postao poznat, reper je živeo sa svojom rođenom sestrom, a nedavno je otkrio i da je njoj bilo dosta toga, jer nije mogao ni da plaća račune. Deo pesme u kome on kaže da želi da ostavi sve iza sebe upravo je posvećen ovom delu njegovog života.

M.P.

#Lil Nas X

'