AKTUELNO

Iznenadio je mnoge.

Novinar emisije ''Premijera Vikend Specijal'', Nemanja Vujičić, posetio je rodni dom Rade Manojlović i tom prilikom razgovarao je sa njenim ocem Radetom koji je otkrio da samo jedan momak njegove ćerke nije bio u njihovom domu.

Foto: TvPink Printscreen

Dovodila je momke, samo jednog nikad nije uspela. Milana Stankovića. Ne znam što nikad nije hteo da dođe, morate da pitate njega zašto. Mi se poznajemo sa takmičenja. Da me ne poznaje, ja bih to razumeo, ovako stvarno nije imala razloga da se plaši - rekao je Rade Manojlović u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

U emisiji bila je Radina rođena sestra Marija koja je pričala o najtužnijem trenutku u životu nje i njene sestre, odnosno kada im je preminula majka.

Foto: TvPink Printscreen

Mama nije bila stroga i vaspitavala nas je kako treba. Može na prste da se nabroji koliko puta smo zajedno plakale kada je preminula. Gledale smo da budemo same kad smo tužne. Radovale smo se kada je neka od nas sanja pa onda jedna drugoj ujutru prepričavamo - iskrena je bila Marija.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još:NAJBOLJA DRUGARICA UČESNICE ZADRUGE OTKRIVA: Ona je devojka s tarifom, a nekada je bila sa mojim bratom (FOTO)

Manojlovići su govorili koliko su ponosni na Radu, a ukoliko ste pripustili bilo koji sekund najgledanije emisije o poznatima, pogledajte je u repriznom terminu ili na sajtu Jutjub.

Autor: Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Radmila Rada Manojlović

'