AKTUELNO

Nije mogla da obuzda svoju neopisivu tugu i bol.

Danas se na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana održava šestomesečni pomen pokojnoj legendi narodne muzike Šabanu Šauliću, a njegova porodica, prijatelji i rođacu stigli su nešto posle 10 časova na njegov grob.Nakon Šabanove ćerke Sanele koja je na groblje došla sa supugom Zoranom Mirkovićem i kumova Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, stigla je udovica kralja narodne muzike Gordana koja je bila sva u crnini, a sve vreme je plakala kao kiša.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Uz Gocu su sve vreme bila deca, sin Mihajlo koji je došao sa verenuicom, i ćerke Ilda i Sanela. U jednom trenutku, Goca nije mogla da obuzda svoju neopisivu tugu i bol, te je počela da kuka na sav glas i da doziva pokojnog Šabana.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ova scena potresla je sve prisutne. Inače, pred Gocin dolazak na Šabanov grob je položeno bele cveće s posvetom ''S ljubavlju i tugom, tvoja Goca''.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

PROČITAJTE JOŠ: ŠEST MESECI OD SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! Goca poslala na grob OVO, a kad vidite šta je napisala plakaćete kao kiša!

Pogledajte video u nastavku:

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić preminuo je 17. februara nakon teške saobraćajne nesreće vraćajući se sa nastupa u Nemačkoj.

Protiv Turčina Alsina Leventa koji je tog kobnog dana naleteo na automobil u kojem je bio Šaban podignuta je optužnica i on će uskoro, pred regionalnim sudom, odgovarati za ubistvo u saobraćaju. U optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je u alkoholisanom stanju u automobilu"mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Autor: Pink.rs

#Gordana Šaulić

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'