AKTUELNO

Nije mogla da obuzda svoju tugu.

Na sva pitanja koja zanimaju milionski auditorijum večeras odgovaraju zadrugari i to u okviru emisije "Pitanja gledalaca".

Naredno pitanje je stiglo za Doroteu Jovanović. Publiku je zanimalo zašto nije ostala sa Markom Miljkovićem u vezi, jer, kako gledalac tvrdi, bili bi idealan par.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Jovanovićeva čula pitanje, ona je odmah briznula u plač, te se setila kako je počela njena ljubavna priča sa Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se sunovrat desio kada je Keti ušla sa informacijom o Vukašinu. Meni je tad bilo teško, desio se Marko. Bilo mi je krivo. Sumnjala sam da je to dezimformacija, ali krenula sam iz greške u grešku. Mene nisu zabolele Markove reči, ja njega ne volim. Navikla sam na svađe. Nisam se uvredila. Ja njega nisam vređala na one najgadnije načine, on me nije terao na to. On mi nije psovao majku ni psa, koliko se sećam. Počela sam da gubim pamćenje. Nisam bila ja odbačena od Marka, ukrala sam mu pare - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KARAĐORĐE IM OČITAO LEKCIJU ZA CEO ŽIVOT, pa osuo paljbu po Maji: TI SI PREUZELA DAVIDOVU ULOGU da bi upropastila Aleksandru! A onda je URNISAO Brendona, PA DOBIO APLAUZ! (VIDEO)

Marko nije dodavao ništa na ovo izlaganje zadrugarke, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dorotea Jovanović

'