AKTUELNO

Jedva čekaju da je predstave u javnosti!

Savo Perović i Luna Đogani postali su veoma bliski tokom učešća u drugoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u Evropi "Zadruge", a njihovo prijateljstvo nastavilo se i napolju. Kako je Savo ekskluzivno otkrio za portal Pink.rs da će njih dvoje snimiti duet, sada je došlo vreme da malo bliže popričamo sa njima na tu temu.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Savo i Luna su za naš portal otkrili kakva je pesma u pitanju i da li će to biti nešto moderno ili neki drugačiji zvuk.

Radi se o jednoj jako lepoj pesmi, dobro pesmi, seksi pesmi! Bukvalno smo se pronašli, tekst je savršen, Luna se pronašla, zavodljiv je tekst kao što je i ona. Slično je nešto kao što rade Maja Berović, Džala i Buba, dobra je stvar, podseća na "Pravo vreme" - rekao je Savo.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Luna nam je istakla da je pesma zapravo Savina ideja i da je on, donekle, kriv za to što je uplovila u muzičke vode.

To je Savina ideja. Baš je pesma kao što je nas dvoje. Nas je ta Zadrugovizija spojila, biće mnogo dobro, jedva čekam. Mene je Savo uspeo da uvuče u muzičke vode tamo u Zadruzi, zahvaljujući njemu sam mnogo i naučila i jedva čekam da snimimo duet - ushićena je Luna.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

S obzirom na to da će javnosti prvo predstaviti ono što su sami pripremili, duet će malo sačekati.

Mislimo da će to biti sredina oktobra, možda početak novembra. Mora da gori sve. Imamo neke dve kombinacije za naziv pesme - rekao nam je Savo, a onda nam je Luna ekskluzivno otkrila jedan stih:
Sebe daću ti, lagano, gram po gram...

Intervju sa Savom i Lunom pogledajte u nastavku.

Autor: I. Radulović

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Savo Perović

'