AKTUELNO

Osvrnula se na odnos sa bivšim verenikom.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Aleksandru Subotić, sa kojom razgovara o aktuelnostima iz njenog života, kao i njenom učešću u najgledanijem rijalitiju u Evropi, "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju Aleksandru sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je na samom početku emisije ispričala da je srećna i da ima čitav tim oko sebe koji brine o njoj, a onda se osvrnula na odnos sa Davidom Dragojevićem.

Ja sam previše vremena utrošila na osobe koje to nisu zaslužile. I vremena, i emocija, i živaca, zaista sam se dala. Smatrala sam, kada voliš nekoga, on (David) mi je bio na prvom mestu. Ne želim da razmišljam o tome, on je moja promašena investicija. Hvala mu lepo, ali... Moramo polako da vodimo taj razgovor, sve je ovo previše za mene - ispričala je Aleksandra, pa nastavila.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo ušli u "Zadrugu" sa jednom istinom, ja znam šta se desilo i ne može niko da mi izbriše moja sećanja i moje uspomene, ja sam bila sa tim čovekom. Taj čovek je za tri dana rešio da promeni i sebi i meni život. Rešio je da demantuje našu vezu. Mene je to zabolelo, smatram da to nisam zaslužila. Razlog mog povratka je bio da saznam zbog čega se to desilo. Treba ostati čovek, a on to nije bio. On je rešio da mene zgazi i smatrao je da sam nemoćna i da ne mogu da se odbranim. Smatram da sam dokazala svoje. Čujem da se trudi da dokazuje svoju priču, ali mu ne ide, svestan je da sam ja u pravu - dodala je Subotićeva.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'