AKTUELNO

Srećna je u novoj vezi.

Luna Đogani, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić i Maja Marinković su večerašnji gosti u zabavnoj emisiji "Amidži šou" čiji je domaćin voditelj Ognjen Amidžić.

U okviru igre "Odgovaraj ili" na naredno pitanje je odgovor trebala da da Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Navedi imena osoba za koje pouzdano znaš da se bave prostitucijom - glasilo je pitanje za Aleksandru.
Dok smo bili u "Zadruzi" ja sam o tome pričala, sada ne smatram da treba da pričam o tome, pa ako mogu da izbegnem - rekla je Aleksandra i progutala pseće granule.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je voditelj upitao Aleksandru da li je sada zvanično u vezi ili je sa momkom koga je često spominjala u "Zadruzi" još u fazi "muvanja".

Jesmo, više on nije simpatija, nego moj dečko. Kupio me je mnogim stvarima. On je meni pričao da ne napravim glupost i da će me čekati. Gledao je rijaliti, brinuo se o mom detetu, moja ćerkica je išla kod njega, to me je baš iznenadilo. Ja ne želim da ga eksponiram. On je krio svoj identitet i nije želeo da se zna. Sa njim sam u vezi, dobar je i divan, ali ne želim ništa da pričam. Ja sam se opekla sa Davidom i ne želim da eksponiram svoje momke - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'Trivijalnim stvarima se ne treba baviti' Višnja Petrović progovorila o zadrugarima koji su joj pričali iza leđa, pa najavila saradnju sa njim! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Aleksandra Subotić

'