AKTUELNO

Nije srećna u vezi sa svojim dečkom.

Ljubav Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića se poljuljala ulaskom u rijaliti "Zadrugu 2". Naime, ova zadrugarka veoma često svom emotivnom partneru zamera svakojake stvari i pravi ljubomorne scene čime doprinosi da njihova veza pukne.

Foto: RTV Pink

Novinar i voditelj portala Pink.rs, Darko Tanasijević je upravo povodom ovoga postavio Aleksandri pitanje da li vidi da je ona najveći krivac zbog takve situacije u vezi, a David taj koji uvek pokušava da održi njihovu vezu.

Darko ju je upitao da li zbog ovoga pomišlja da okonča njihovu vezu, a evo kako ona to komentariše:

Ja sam ta koja spušta loptu. Meni je ovde zaista teško, nisam znala da će me ova situacija zaista zateći. Ja ne volim što se u meni budi ta Aleksandra koja histeriše. Nisu u pravu, nisu kompetentni, tu je kraj - rekla je Aleksandra, a potom nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Za mene je napad najbolja odbrana. Želela sam na neki način svojim odbojnim stavom da ga ignorišem. Mislila sam da mogu tako, ali ne osećam se stabilno, tužna sam, zameram mu svakakve sitnice - dodala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam posesivna, ljubomorna, ovakva, onakva, ja ću to reći gledaocima, ali ovim ljudima ne. Ja njega volim najviše na svetu i život bih dala za njega, ali trenutno nisam srećna - zaključila je Subotićeva.

Pročitajte još: ZACRVENI SE KAO PAPRIKA KADA ME VIDI: Luna otkrila da li joj se više sviđa Nemanja ili Sale Tru! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

'