AKTUELNO

Možete li da pretpostavite o kome se radi?

Zadrugarski horoskop specijal "Zadrugoskop" nastavljamo drugim znakom zodijaka - Bikom. Kada ljudi opisuju Bikove, često prvo napomenu da su tvrdoglavi, uporni, odani i posesivni, materijalisti, hedonisti i ljubitelji svega što je lepo. Vladajuća planeta ovog znaka je Venera, planeta ljubavi, privlačnosti, lepote i kreativnosti.

Foto: Pixabay.com

U prirodi Bika je da bude odličan kuvar, zabavljač i umetnik. Ako do sada niste pogodili, predstavnik ovog znaka u kući je Jovana Tomić Matora. Tokom svog učešća u najgledanijem rijalitiju "Zadruga", Jovana je pokazala zavidno kuliransko umeće. U obe sezone najgledanijeg rijalitija Jovana je spremala hranu, ne samo za svoju devojku Sanju Stanković i sebe, već i za bliske i drage ljude, a to koliko zadrugari vole njenu kuhinju, govori činjenica i da je uvek hvale što može da napravi specijalitet čak i kad nema puno materijala za to. Što se zabavljačke i umetničke strane tiče, opšte je poznato svima koji redovno prate dešavanja u Beloj kući da je Matora izvrsni šoumen. Njen karakteristični ples uvek postane jedan od glavnih hitova sa žurki na velelepnom imanju u Šimanovcima, a svoj talenat najbolje je pokazala na "Zadrugovizijama". Mnogi i dalje pričaju o njenim nastupima, a jedan od onih koji je ostavio najjači utisak na publiku je onaj sa poslednje "Zadrugovizije", kada je zajedno sa Zoricom Marković, Aleksom Savićem, Savom Perovićem i Lazarom Jeremićem izvela pesmu "Ludi letnji ples", a njega se možete podsetiti u video-prilogu koji sledi.

Kao znak kojim vlada planeta ljubavi, Bikovi uvek traže partnere kojima se mogu potpuno posvetiti. Oni vole bliskost i potpuno se predaju ljubavi, a očekuju isto i od svog partnera. Zbog toga su često i okarakterisani kao jedan od najposesivnijih znakova, jer traže beskompromisnu posvećenost i ne vole preteranu partnerovu bliskost sa drugim ljudima. Ovo se čini kao savršeni opis veze Jovane i Sanje. Od samog starta njihovog odnosa, Matora se potpuno posvetila svojoj devojci, kuvala joj je, ugađala, a sukobi su uvek nastajali kada bi Jovani zasmetala Sanjina bliskost sa nekim od muškaraca u kući, a od ulaska u drugu sezonu "Zadruge" i sa ženama. Zbog toga joj je nedavno zabranila da ima vreli ples sa zadrugarkama na žurkama i u bazenu, a jedina osoba koja joj ne smeta kada se približi Sanji je Savo. Bik je opterećen materijalnom sigurnošću, kako svojom, tako i sebi bliskih ljudi. Zato ne čudi što Jovana ima velike planove nakon izlaska iz rijatija. Naime, ona planira da obezbedi sebi i svojoj devojci lagodan život, tako što će zajedno uložiti u zajednički stan i restoran. Bikovi jako vole koncept porodice, jedna od najvećih želja im je da osnuju svoju, a Jovana je i ovo pokazala kada je priznala da je dva puta zaprosila Stankovićevu, a iako je Sanja odbila, Matora i dalje gaji nadu da će se ona jednoga dana predomisliti.

Pročitajte još: ZADRUGOSKOP! Svađalica, borac za istinu i rođeni vođa! DA LI JE OVAJ ZADRUGAR PRAVI PREDSTAVNIK 'OVNOVA'?

Foto: TvPink Printscreen

Predstavnici ovog znaka su i jako dobri i posvećeni prijatelji, ali kao i u ljubavi, očekuju pažnju i posvećenost zauzvrat. Glavni konflikti nastaju kada ne dobiju ono što očekuju. Upravo to se desilo sa Lunom Đogani, za koju je Jovana smatrala da ju je zapostavila zbog svoje veze sa pevačem Slobom Radonovićem u prvoj sezoni najpopularnijeg rijalitija. Istu stvar sada zamera i Ani Korać, koja kao i da ne primećuje svoju prijateljicu od kada je ušla u vezu sa Davidom Dragojevićem, što je i jedna od Jovaninih zamerki.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog hedonističkog načina života, predstavnici ovog znaka često imaju višak kilograma, što je i jedna od Jovaninih najvećih patnji ovih dana. Naime, kako je krenulo lepo i sunčano vreme, zadrugari sve čećše borave kraj bazena, između ostalog i njena atraktivna devojka Sanja. Jovana po svom priznanju mrzi i izbegava bazen upravo zbog kilaže. Što se tiče delova tela koji reprezentuju Bika, to su vrat i grlo. To znači da bi ovaj znak trebalo da povede računa o ovim delovima više nego drugi znaci, jer upravo tu često imaju zdravstvene probleme. Jovana je poznata po svojoj srčanosti, a kada uđe u verbalni sukob često počne da urla na zadrugare i izgubi glas, pa joj i ova karakteristika Bikova savršeno pristaje.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je i po vašem mišljenju Matora pravi predstavnik ovog znaka?

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: M. Popović

#Zadruga 2

'