AKTUELNO

Možete li da pretpostavite o kome se radi?

U istom duhu nastavljamo sa „Zadrugoskop“ specijalom, a na red je došao i treći znak zodijaka – Blizanci. Kako je ovo dvostruki znak, ovoga puta ćemo analizirati dva predstavnika, Doroteu Jovanović i Branislava Radonića Brendona. Zanimljivo je da su se Brendon i Dorotea na početku najgledanijeg rijalitija „Zadruga 2“ čak i ponašali kao ''blizanci''. Kako su sami tada priznali, energije su im se poklopile, pa su u jednom trenutku postali nerazdvojni i bili „purpurna i egzotična bića“.

Foto: Pixabay.com

Blizancima vlada planeta Merkur, bog trgovine, putovanja i glasnik bogova i zbog toga njih krasi ogromna radoznalost, brzina razmišljanja i visoka inteligencija, a interesovanja su im raznovrsna. Ovo je znak koji je pričalica i koji voli da impresionira ljude svojom pameću. Jedna od stvari po kojima su se i Jovanovićeva i Radonić isticali tokom svog boravka u Beloj kući su upravo govori u kojima su zablistali. Podsetićemo sve na nedelju kada je Brendon držao zadrugarima motivacione govore, a i na Doroteino vođstvo, kada je njena detaljna analiza zadrugara prilikom raspodele budžeta impresionirala javnost.

Blizanci su zaljubljeni u reči i ideje i fascinira ih sve o svetu, pa često imaju osećaj da neće stići da iskuse sve što požele, a često budu veliki pesnici, umetnici ili novinari. Svoju kreativnost Jovanovićeva je pokazala kada je Veliki šef organizovao tradicionalnu svadbu za Sanju Stanković i Sava Perovića, pa je mlada kreatorka dobila zadatak da osmisli i sašije venčanicu, a onda je napravila kreaciju i za sebe i Boru Santanu. Takođe, Dorotea je uvek pravila zanimljive stvari u radionici, za koje je dobijala veliku sumu novca u zalagaonici. Koliko Radonića fascinira svet oko njega govori i njegovu oduševljenje velelepnim imanjem u Šimanovcima, kao i prirodnim pojavama koje se dešavaju okolo.

Zbog brzine Merkura, Blizanci su jako promenljiv i dupli znak, pa se nikada ne zna koji će blizanac „proraditi“. Nikada im ne sme biti dosadno, a često im je teško da održe koncentraciju ili da im pažnju privuče neka druga stvar. Njihove nagle promene raspoloženja mnogima su fascinantne, dok druge jako iritiraju, a kako su impulsivni i nervozni, često dođe i do sukoba sa drugim ljudima upravo zbog ovoga. I Dorotea i Brendon su ulazili u najveće sukobe sa svojim cimerima u Beloj kući upravo kada je zadrugare iritiralo njihovo ponašanje. Zbog toga što im nikada ne sme biti dosadno, često se desi da budu rastrzani na više strana i da projekti ovog znaka ostanu samo ideja, kojih Blizancima nikada ne fali, a kako bi doživeli pun sjaj, potrebna im je neka dodatna energija koja ih usmerava. Zbog svoje nestalnosti, mnogi Blizanci često umeju da budu i neodgovorni, iako to ne mora da bude slučaj. Dorotea je ipak pokazala ovu osobinu, ona je zadrugarka koja je najviše puta kažnjavana zbog spavanja preko dana, dok su Radoniću, između ostalog, zadrugari prebacivali što nema odgovornost prema njima.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: TRENUTNO NAJVEĆA REGIONALNA ZVEZDA STIŽE U ZADRUGU! Superfinale je za 5 dana: Dan kasnije uslediće SPEKTAKULARNA ŽURKA o kojoj će BRUJATI BALKAN! (FOTO)

Kako često ne ostanu verni svojim idejama, Blizanci umeju da budu i neverni prijatelji i partneri i mnogi se plaše da uđu u dublji odnos sa njima. Ono što je tu jako bitno je da druga osoba ume da isprati energiju ovog znaka. Blizancima su potrebne osobe koje mogu da im pariraju.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: M. Popović

#Zadruga 2

'