AKTUELNO

Perovićevoj je zasmetalo ono što je Pinkova zvezda rekla o njoj.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Zadrugarima je prikazan snimak u kojem Nadežda Biljić i Zorica Marković pričaju o ljubavi između Mikija Đuričića i Suzane Perović. Osim toga, Pinkova zvezda je pričala pevačici da je Suzanina drugarica Dragica razočarana u nju, dok se Zorica pitala kako će njena deca reagovati na to. Nakon odgledanog snimka glavni akteri su dobili priliku da prokomentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam kako Nadeždu da prokomentarišem. Mene je Dragica i upoznala sa Nadeždom. Nismo se Nadežda i ja družile napolju. Mene interesuje ko je Nadeždu napujdao da sve ovo kaže. Ona je ovo uradila zbog svog stanja nemoći. Da li sam ja napravila pametan potez ili ne to je moja stvar. Meni je bitno da sam ja voljena. Moje emocije su iskrene. Ja znam da je to moj pravi izbor... Ovu priču ne može niko da pokoleba. Sami smo se spojili, sami ćemo se razdvojiti. Ja jedva čekam da vidim i njega i svoju porodicu. Ja znam ko me napolju čeka - prokomentarisala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bez loših namera ovo prokomentarisala. Ja ovde ništa loše nisam rekla, samo sam pažljivo slušala. Ti jesi Nadeždi napravila problem. Nadežda ništa loše nije rekla - pravdala je Zorica Pinkovu zvezdu.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda nije bila prisutna dok su zadrugari gledali snimak, tako da ona ovaj klip nije komentarisala.

Pročitajte još: Nakon što je Miljana priznala da je UZELA SVU GARDEROBU Zoli, otišla je do njega pa mu očitala lekciju: ŠTO SE MENE TIČE NEKA IDE GO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Suzana Perović

#Zadruga 2

'