AKTUELNO

Rekla je sve što misli o njoj.

Miljana Kulić nije bila preterano oduševljena atmosferom koju je pravio di-džej koji je ušao u Belu kuću povodom rođendana. Nju je Drvo mudrosti pozvalo kako bi joj postavilo nekoliko pitanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kulićeva je govorila kako nije zadovoljna svojim izgledom, a posle je navela za koga smatra da su uljezi koji prisustvuju rođendanu Ljube Pantović.

Nije mi nešto ovaj di-džej. Ne pravi mi neku atmosferu. Pola njih nije ona. Vidite David nije tu. Ana je bila kratko, nema ni Mikija. David mi je rekao da ne pomišlja na Aleksandru uopšte. Sada sam pitala majku jer je čitala pisma. Ni Gorana, ni Aleksandra joj nisu poslali poruku. Po mom mišljenju uljezi su David, Stanija, Zlata, Ana i tako... - rekla je Miljana, pa počela da komentariše svoj izgled.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Malopre sam se videla u ogledalu i nije mi bilo dobro. Strašno, za nekoliko meseci sam onakvu liniju pokvarila. Strašno - požalila se na svoj sadašnji izgled, a onda je oplela po Ljubi Pantović kojoj ćerke nisu poslale čestitku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je za kraj zamolila Drvo da prenese Velikom šefu da što pre srede poziv koji bi Zola imao sa njegovom majkom.

Mogu da te zamolim da Zola dobije poziv sa svojom majkom. Molim te, prenesi molbe - rekla je Miljana za kraj, a onda napustila Rajski vrt.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Miljana Kulić

'