AKTUELNO

Sećanja ne blede!

Mihailo Miša Janketić preminuo je u sredu 15. maja, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, prijatelje, kolege i hiljade poštovalaca njegovog lika i dela. Sahrana je obavljena danas na beogradskom Novom groblju, a Miši je pripalo mesto u Aleji zaslužnih građana. Komemoracija je održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Foto: TvPink Printscreen

Miša je bio rado viđen gost u emisiji Sanje Marinković, "Magazin In", a voditeljka se prisetila reči koje je glumački bard izrekao upravo u njenoj emisiji.

Najbrže i najlakše se nažalost potroše mladost i zdravlje. To je najjeftinija roba. U mladosti ne umemo da čuvamo ta blaga koja imamo i ne umemo dobro da investiramo u životu. Onda dolazi neko vreme kada se čovek troši u dokazivanju. To je pitanje učenja, kafana, života, žena. Onda dolazi vreme kada se čovek oženi, onda mnogo troši nerve. Još ako ima ženu koja je potrošačke prirode i talentovana za to. U zrelom dobu počinje da se troši stvaralačka energija - govorio je Miša Janketić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: UDOVICA MIŠE JANKETIĆA STIGLA NA KOMEMORACIJU UPLAKANA I U CRNINI, glumčeva deca neutešna! Kolege se opraštaju od velikana domaćeg glumišta (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Magazin In

#Miša Janketić

'