AKTUELNO

Legendarni glumac ispraćen na večni počinak, glumčev sanduk bio je prekriven belim cvećem.

Bard srpskog glumišta Mihailo Miša Janketić danas nešto posle 15 časova sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: GLUMICA GRLILA I TEŠILA UPLAKANOG JANKETIĆEVOG SINA: Porodica neutešna zbog Mišine smrti, potresna scena na KOMEMORACIJI RASPLAKALA SVE!

Foto: Pink.rs/R.L

Glumčeva porodica, ali i veliki broj Janketićevih kolega i prijatelja okupio se da Mišu isprati do večne kuće. Najpre su okupljene kolege, prijatelji i članovi familije izjavili saučešće porodici glumca, a među njima: Ljiljana Blagojević, Svetozar Cvetković, Gaga Antonijević, Darko Bajić, Seka Sablić, Viktor Savić, Tanja Bošković i mnogi drugi. Saučešće Janketićevoj porodici izjavio je i generalni sekretar predsednika Republike Srbije Nikola Selaković. Zatim se kilometarska povorka zaputila ka grobnom mestu Miše Janketića.

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

Glumčev sanduk je bio prekriven belim cvećem, a sve vreme su se mogli čuti jecaji Janketićeve neutešne porodice.

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

Foto: Pink.rs/R.L

Podsetimo, Miša Janketić preminuo je 15. maja u Beogradu u 81. godini. Komemoracija glumcu održana je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, a govori Voje Brajovića, Vide Ognjenović i Vojina Ćetkovića rasplakali su sve prisutne. Javnost će ga pamtiti po brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, pre svega po ulozi Gavrila Gavrilovića u ''Porodičnom blagu'', upravnika Paligorića u seriji ''Srećni ljudi''...

Autor: Pink.rs

#Miša Janketić

#Sahrana

'