AKTUELNO

Postoji sumnja da se vojvotkinja već porodila, te da se samo bira dan kada će se to i obelodaniti.

Megan Markl i princ Hari oglasili su se putem društvene mreže Instagram i tako prekinuli višednevnu tišinu. Naime, kraljevski par pridružio se čestitkama povodom 4. rođendana princeze Šarlot, jedine ćerke Kejt Midlton i princa Vilijama.

Kejt i Vilijam, inače, imaju troje dece - princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luisa.

- Srećan rođendan, Šarlot! Puno ljubavi od H i M, ljubimo - piše na zvaničnom Instagramu porodice.

Foto: Tanjug

Ove je izazvalo pravu histeriju, jer svi željno išekuju oglašavanja para od Saseksa, povodom rođenja njihovog prvog deteta. Ubrzo nakon ove poruke, kladionice u Velikoj Britaniji suspendovale su klađenje koje se odnosilo na dan porođaja Megan, jer smatraju da je kraljevska beba već rođena.

Postoji sumnja da se vojvotkinja već porodila, te da se samo bira dan kada će se to i obelodaniti.

- Suspendovali smo svako klađenje na to kada će se roditi dete Harija i Megan, jer je značajno porastao broj opklada sinoć, što nam daje znak da neko nešto zna i da je dete možda već rođeno - izjavio je za tamošnje medije portparol "Pedi Pauera".

Foto: Tanjug

Sumnje je podgrejao i sam princ Hari, koji je potvrdio da 8. maja putuje u Holandiju. Mnogi su to protumačili kao znak da je beba stigla i da su dete i Megan dobro.

Ako je verovati kladionicama, Megan će roditi devojčicu, a većina smatra da će se zvati Dajana. Kraljevska porodica još uvek se nije zvanično izjašnjavala ovim povodom.

Autor: Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari

'