AKTUELNO

Vojvotkinja nije ni slutila da su mediji na to obratili pažnju.

Britanski mediji došli su do saznanja da Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari čekaju dete. Kraljevski par sklopio je brak pre dva meseca, a mediji prate svaki njihov korak. Baš tako su i došli do ovog saznanja, nakon jednog poteza lepe Megan.

Foto: Instagram

Ono što je posebno privuklo pažnju medija jeste zabava u Dablinu, a na kojoj su Megan i Hari prisustvovali. Kada je došlo vreme za nazdravljanje, ona je tek prislonila čašu ustima. To je bila ključna stvar zbog koje su se mediji raspisali kako je vojvotkinja trudna, te da je to razlog zbog kojeg nije želela da pije alkohol.

Foto: Tanjug

Mediji su došli do saznanja i da je lepa Megan morala da proširuje venčanicu zbog trudnoće, a ukoliko dobiju devojčicu, zvaće se Dijana.

Tokom posete Dablinu, mladenci su razgovarali sa građanima. Tom prilikom jedna gospođa je Hariju postavila nimalo suptilno pitanje:

Moj suprug isto ima riđu kosu, a podario mi je petoro dece. Kada ćete ti i Megan napraviti svoje? - upitala je princa znatiželjna gospođa. Njeno pitanje nasmejalo je princa Harija, te je odgovorio:

Foto: Instagram

Petoro dece? Previše - poručio je on.

K.Ristić

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari

'