AKTUELNO

Ništa manje se od nje nije ni očekivalo!

Nadežda Biljić i Tomislav Panić kao bivši učesnici Zadruge 2 bili su specijalni gosti u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a ove noći otkrili su mnoge detalje njihovog odnosa koje su zaprepastile širi auditorijum.

U studiju je pušten i snimak u kojem su Toma i Marijana Zonjić upražnjavali seks u zatvoru, a ovom prilikom je maneken priznao da je namerno napravio prekršaj samo da bi sa njom ostao nasamo.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam napravio sra*e samo da bih sa njom ostao u zatvoru. I onda smo mi počeli, a tu je sedelo obezbeđenje. I sad u tom momentu samo čuješ kako se oni smeju. Ona je rekla da ne može, jer nas slušaju i to je to. Meni nije bilo ružno, njoj kao jeste, ali dobro - rekao je Toma.
Ja nemam komentar - rekla je Nadežda.

Međutim, u program se uključio i jedan od gledalaca koji je pokušao da iskritikuje voditeljku Dušicu Jakovljević, koja je navodno upadala u reč Lepom Mići koji je pre nekoliko večeri takođe bio gost u njenoj emisiji, a ona mu je na sebi svojstven način i odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja smatram da sam apsolutno autoritet, a nisam ni Atila Bič Božiji. Ja smatram da to pravo da budem autoritet ne može niko da mi ospori. Sa druge strane, nisam tu da vaspitavam nekog. Toliko što se moje uloge tiče - rekla je voditeljka.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Dušica Jakovljević

'